Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:55 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pacienții asigurați CAS pot beneficia de investigații gastroenterologice decontate în cadrul Centrului de Gastroenterologie din Policlinica Gastromond Regina Maria

ro

14 Oct, 2021 11:18 2194 Marime text
Rețeaua de sănătate Regina Maria pune la disopoziția pacienților asigurați CAS investigații gastroenterologie decontate în Policlinica Gastromond din Bulevardul Tomis, 143A. Astfel, în cadrul Centrului Gastromond, pacienții pot beneficia de servicii de diagnostic și tratament pentru bolile intestinale și hepatologice, printre care endoscopii digestive superioare și inferioare (colonoscopii), ecografii, analize medicale și consultatii de specialitate, efectuate în regim de spitalizare de zi.

Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă din Policlinica Gastromond Constanța este singurul Centru de Excelență acreditat internațional – SRC (Surgical Review Corporation) în acest domeniu de activitate de la noi din țară. Acreditarea SRC reprezintă o confirmare a celui mai înalt nivel de îngrijire și siguranță de care pacienții cu afecțiuni din sfera gastroenterologică beneficiază.

Echipa medicală care asigură procedurile este formată din 22 medici cu competența în endoscopia digestivă diagnosticată și terapeutică, oferind servicii medicale de prevenție și investigatii medicale specializate pentru depistarea și tratarea afecțiunilor tractului digestiv :
  • Afecțiuni ale ficatului, pancreasului și colecistului
  • Afecțiuni ale esofagului, stomacului, intestinului subțire și gros
Echipa este condusă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Eugen, medic primar medicină internă și gastroenterologie și Dr. Gherghina Viorel, medic primar ATI.

Pentru a beneficia de consultații sau spitalizare de zi pentru efectuarea investigațiilor, sunt necesare următoarele documente:
  • Bilet de trimitere (formular utilizat în sistemul asigurărilor de sănătate) de la medicul de familie sau de la altă specialitate;
  • Dovada faptului că persoana care solicită efectuarea investigațiilor este asigurată sau coasigurată (card național de asigurări de sănătate sau adeverința de asigurat)
Pentru informații și programări, cei intersați pot suna la 0770.255.914 sau solicita o programare accesând următorul link: https://www.reginamaria.ro/centru-gastroenterologie-hepatologie-endoscopie-digestiva/descriere


Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.


În timpul pandemiei COVID-19, REGINA MARIA a implicat în testare 9 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 4000 teste RT-PCR/zi și procesând până acum peste 500.000 de teste la nivel național.

Ti-a placut articolul?

Comentarii