Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mugurii de pin și beneficiile lor pentru sănătate

ro

08 Oct, 2020 00:00 2767 Marime text
  • Mugurii de pin conțin vitaminele A, C și E, calciu, mangan, fier, cupru, fosfor, magneziu, zinc, dar și fibre și proteine.
Mugurii de pin, semințele pinului ce pot fi mâncate, conțin substanțe benefice în primul rând pentru sănătatea căilor respiratorii, dar și pentru întreg sistemul respirator, pentru rinichi și pentru mușchi.
Astfel, potrivit nutriționiștilor, mugurii de pin conțin nu numai vitamine, dar și minerale și antioxidanți, ce ajută organismul să depășească rapid și cu bine problemele ce se pot ivi mai ales pe parcursul sezonului rece, dar și primăvara.
Mugurii de pin conțin vitaminele A, C și E, calciu, mangan, fier, cupru, fosfor, magneziu, zinc, dar și fibre și proteine.
Grație tuturor acestor ingrediente, mugurii de pin oferă energie întregului organism și îl ajută să treacă fără probleme de starea de oboseală.
De asemenea, aceștia sunt un adjuvant al organismului în curele de slăbire, întrucât pot stopa senzația de foame.
Foarte important, mugurii de pin previn îmbătrânirea prematură a organismului și susțin sănătatea inimii.
Nu în ultimul rând, aceștia ajută la îmbunătățirea vederii și, bineînțeles, au efecte aproape miraculoase asupra sănătății sistemului respirator, fiind un ajutor de nădejde, mai ales în timpul anotimpului rece, ori primăvara, când sunt schimbări bruște de temperatură.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii