Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății, în vizită la compania Antibiotice Iași, unde au fost produse 30 de milioane de pastile iodură de potasiu

ro

24 Mar, 2022 15:37 1433 Marime text
Vizita ministrului, foto: Facebook/ Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vizitat joi, 24 martie, compania Antibiotice Iași, unde au fost produse cele 30 de milioane de comprimate de iodură de potasiu, a anunțat acesta printr-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Totodată, 27 de milioane de comprimate au ajuns deja în stocurile Direcțiilor de Sănătate Publică de pe teritoriul României.

„Mulțumesc personalului fabricii, care a reușit printr-o muncă intensă de 8 zile să termine întreaga comandă. 27 de milioane de comprimate au ajuns deja la DSP-uri, iar ultima cantitate este în curs de livrare”


Potrivit ministrului, Antibiotice Iași este o companie deținută de statul român care realizează produse farmaceutice la cele mai înalte standarde de calitate acreditate atât de Agenția Europeană a Medicamentului și de Autoritatea din Statele Unite. Produsele companiei Antibiotice sunt exportate în peste 70 de țări, 25% din export fiind pe piața din Statele Unite.

„România trebuie să profite de expertiza acestei companii pentru gestionarea situațiilor de urgență care impun o reacție rapidă din partea autorităților. Felicitări echipei de management, îi mulțumesc domnului director general Ioan Nani pentru competență și hărnicie!”, a concluzionat Alexandru Rafila. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii