Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magnetoterapia, alternativă la tratamentele clasice pentru echilibrarea organismului

ro

27 Jun, 2014 00:00 1357 Marime text
Descoperită cu mii de ani în urmă de asiatici, magnetoterapia, sau terapia cu magneţi, este o metodă de tratament din ce în ce mai populară şi în Europa. Destresează şi relaxează organismul, echilibrându-i funcţionarea şi ajutând la îmbunătăţirea calităţii somnului. Acest tratament alternativ este utilizat în prevenirea şi tratarea bolilor coloanei vertebrale, ale rinichilor, ale inimii şi ale articulaţiilor.

De asemenea, magnetoterapia s-a dovedit foarte utilă în tratarea leziunilor, a rănilor, a fracturilor şi a altor probleme ale sistemului osos. Magneţii utilizaţi în această formă de tratament au o putere incredibilă de a diminua durerile şi inflamaţiile, contribuind la echilibrarea întregului organism, acţionând în profunzime, până la nivelul ţesuturilor şi al celulelor.

Magnetoterapia are proprietatea de a îmbunătăţi imunitatea, fluxul circulator, de a elimina oboseala şi depresia, grăbind orice proces de vindecare. Este important ca şedinţele de tratament cu magneţi să fie realizate doar de cunoscătorii domeniului, magneţii având diferite intensităţi ale forţei. În funcţie de rezultatul dorit, trebuie aleşi magneţii potriviţi de către specialişti. Există însă şi forme mai noi ale acestor magneţi, comercializate sub formă de suplimente care magnetizează, îmbunătăţind calitatea apei, sau sub formă de pietre, de diferite mărimi, care se lipesc pe anumite părţi ale corpului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii