Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legătura culorilor, mirosurilor și gusturilor cu vibrația energetică

ro

14 Jun, 2022 00:00 1028 Marime text
 Legătura culorilor, foto: Pexels
 NU ESTE NIMIC ÎNTÂMPLĂTOR ÎN TOT CE PĂȚIM în fiecare minut al zilei. TOTUL NE SPUNE CÂTE CEVA despre noi înșine și despre CUM și CE suntem în acel moment. Vă place o anumită culoare?
 
 
Vă atrage portocaliul, sau albastrul – sau vă displace o anumită nuanță de verde sau de galben? Vibrația energetică pe care o aveți în acel moment este în ”rezonanță” sau în ”contradicție” cu vibrația acelei culori.
 
La fel și cu mirosurile, cu gusturile, cu texturile hainelor, cu formele obiectelor și cu structura tuturor lucrurilor din jurul nostru – vă atrage sau vă respinge – funcție de modul în care vibrează ”corpul de energie” pe care îl aveți. 76 Vă implicați într-o situație complicată, atrageți un proiect aglomerat, care vă ia mult timp? Energia dv îl atrage, pentru că așa rezonează ea în acel moment.
 
 
Vorbiți despre cineva, ”deranjați pe cineva cu vorbele și gândurile dv” - întreaga energie se va reîntoarce sub o formă deranjantă – fără să recunoașteți că dv ați inițiat-o. , scrie medicul Sorina Soescu în cartea sa Școala Sănătate 5 D- Manual pentru începători.
 
 
M-a impresionat foarte tare ce am citit într-o carte, într-un dialog dintre un maestru și un ucenic – în care ucenicul vroia să știe despre ceilalți ucenici și evoluția lor – iar maestrul l-a admonestat: ”nu-i mai deranja pe ceilalți cu gândurile și vorbele tale!”.
 
 
Am realizat – cu uimire (și spaimă) că intervenim ”agresiv” în viețile multor persoane din jurul nostru (când spunem mai departe povestea cuiva – altei persoane) – și primim, la rândul nostru – multă agresivitate (pentru că noi înșine o ”cultivăm” în mod inconștient). Sau când dăm sfaturi unor persoane – fără să ne fie solicitate (atenție dragi ”misionari” ai ”alimentației sănătoase cu fructe și legume!” - ATENȚIE MARE!). Oamenii au nevoie să primească informații DOAR CÂND LE SOLICITĂ și au nevoie de ele! Când sunteți într-o vibrație – întreaga viață din jurul dv se ”acordează” acelei vibrații (ca un radio sau un televizor, care se acordează pe o frecvență). Și vedeți totul doar prin acea ”frecvență de undă”.
 
 
Celelalte frecvențe sunt și ele acolo, dar pur și simplu, nu le accesați. Dintotdeauna în jurul dv au fost și oameni luminoși, fericiți, armonioși, cunoscători, înțelepți și discreți. Pur și simplu, nu dați de ei decât atunci când vă deschideți către acea frecvență. Dacă nu vibrați pe acele energii – veți trece pe lângă ei, veți locui lângă ei și habar nu aveți. Continuați să vă înconjurați de persoane ”triste”, deprimate, nefericite și nevoiașe. Pe acest pământ – sunt dintotdeauna disponibile TOATE TIPURILE DE INFORMAȚII. TOATĂ CUNOAȘTEREA NE ESTE LA ÎNDEMÂNĂ – sub nasul nostru.
 
 
Pur și simplu, nu o accesăm – pentru că ”vibrăm” diferit. Dr. Morse spune că cei mai mulți dintre noi vibrăm cu vibrația ”distrugerii” - pentru că mâncăm ”pământ” și ”cadavre”. Mâncăm prea multe legume (rădăcinoase) și vegetale, și prea multe produse animale. Stăm cu capul ”în pământ” și ”în groapă”. Ne înconjurăm de ”baricade„ de grăsime în corpul nostru – drept protecție, dar aceste ziduri ne izolează și mai tare de noi înșine!
 
 
Când ridicăm capul spre cer – și culegem fructele situate ”la înălțime” - și preluăm energia lor de lumină și viață – reîncepem să vedem ”viața” în jurul nostru. Și ”vedem” și moartea, mult mai bine, în toți ceilalți din jur (uitați-vă la fețele pământii ale oamenilor, cu cearcăne și riduri, cu ochii stinși și mereu privind spre pământ, cu corpuri diforme și greoaie, prizonieri ai grijilor și gândurilor de ”lipsuri”).
 
 
Fructele și legumele care cresc ”la înălțime” - spre cer – te ajută să poți observa mai bine dialogul interior, interacțiunea cu totul și toate – să realizezi complexitatea dar și SIMPLITATEA posibilă a vieții și să faci alegeri interioare conștiente.
 
 
Cea mai importantă dintre alegeri fiind preluarea completă a controlului asupra propriei vieți – cu toate aspectele sale. Veți protesta, poate, spunând că este imposibil să te ”controlezi” în fiecare minut/secundă, să ai grijă ce gândești, vorbești și cum acționezi. Am aflat de la cei mai cu experiență că NIMIC nu este imposibil pentru ființa umană. Greu este – asta e clar – altfel toată lumea ar reuși să fie ”impecabilă” mental, emoțional și fizic. Dar nu imposibil. Este doar o chestiune de exersare, perseverare și timp. 77 Calitățile fundamentale necesare unui om aflat pe calea transformării – expusă și în SĂNĂTATE 5D sunt: -
 
NEÎNDUPLECAREA – urmarea hotărâtă a drumului ales -
 
 ȘIRETENIA – viclenia și de ”teatrul de control” sunt necesare pentru a trăi în lume fără a declanșa protestele celorlalți – instrumentul de bază fiind
 
SIMȚUL UMORULUI! -
 
BLÂNDEȚEA – să fiu bun cu mine și să fiu bun cu toți ceilalți -
 
 RĂBDAREA – să acționez de dragul procesului și să nu forțez apariția rezultatelor (să las Spiritul lumii să mă ghideze).
  
Sursa foto: Pexels 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii