Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:29 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire a ministrului Sănătății cu proiectanții spitalelor regionale din Cluj-Napoca și Iași

ro

30 May, 2022 15:44 812 Marime text
Alexandru Rafila, foto: Faceook/ Ministerul Sănătății - România
 
  •  Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a avut azi, 30 mai 2022, o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții companiilor care au câștigat contractele de proiectare a spitalelor regionale din Cluj-Napoca și Iași.


Spitalele regionale de la Iași, Cluj-Napoca și Craiova sunt principalele investiții în infrastructura spitalicească din România care vor fi dezvoltate în următorii ani, iar respectarea termenelor contractuale este o prioritate a Ministerului Sănătății.
 
În cadrul întâlnirii organizate la sediul Ministerului Sănătății cu reprezentanții firmelor care au câștigat contractele de proiectare a spitalelor regionale, aceștia au prezentat graficul de activități, astfel încât etapa de proiectare să fie finalizată cel târziu în martie 2023 pentru Spitalul Regional Iași, respectiv mai 2023 pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca.
 
Ministrul Sănătății a subliniat că echipele de proiectanți au o mare responsabilitate pentru realizarea unor proiecte cu un impact important asupra calității sănătății publice din România. Proiectele tehnice trebuie să fie nu doar finalizate la timp, ci calitatea proiectării trebuie să fie la cele mai ridicate standarde de calitate. Prof. univ. dr. Alexandru Rafila a insistat asupra faptului că o proiectare de înaltă calitate va ușura mult etapa de construcție propriu-zisă, iar Ministerul Sănătății le asigură întregul sprijin pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii