Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hrana noastră de zi cu zi și energia vindecătoare

ro

05 Mar, 2022 15:42 2214 Marime text
O dieta vegetariana sanatoasa poate sa fie un ajutor puternic in procesul vostru de dezvoltare si vindecare. Legumele isi aduc aportul de energie si lumina pe care le absorb si le depoziteaza prin fotosinteza. Cerealele, legumele, nucile si semintele aduc in corpul vostru lumina, energia si forta vitala capabile sa creeze o noua planta.



Acest tip de alimentatie creaza o experienta cu totul noua si va face sa va simtiti mai bine si, de ce nu, mai usori.



Energia alimentelor naturale schimba vibratia sistemului vostru nervos in asa fel incat forteaza vibratia de joasa natura, gandurile si energia negativa sa paraseasca sistemul corporal. Gandurile negative devin incompatibile cu vibratiile mai inalte care incep, astfel, sa va umple intreg corpul. In acest fel, energiile care sunt folosite in diverse sisteme de vindecare alternative pot incepe sa lucreze de o maniera sinergica impreuna cu o dieta sanatoasa de tip vegetarian, pentru a sustine in mod real procesul vostru de dezvoltare si de vindecare.



Pe masura ce lucrati si cu energiile vindecatoare pentru a elimina energiile blocate din organismul vostru, de cele mai multe ori, eliminati astfel si blocuri dense si concentrate de ganduri negative.



Corpul vostru depoziteaza deseori negativitate in exces si sub forma de straturi excesive de grasime, acestea reprezentand, de asemenea, energie blocata. Atunci cand dati drumul acestor blocaje, cand lucrati la eliminarea si vindecarea emotiilor precum furie, frica, ura, blamare si vinovatie, puteti sustine acest proces prin alimentatie, avand in vedere faptul ca alimentele naturale sunt bogate in energie vindecatoare.



Procesul de eliberare emotionala devine astfel unul mai usor, fiind facilitat de nutrientii pe care ii ingerati la fiecare masa. Mai mult, daca sunteti gata sa faceti un pas major catre schimbare, lumina si energia unui regim sanatos de tip vegetarian, poate, de asemenea, sa activeze lumina voastra interioara astfel amplificand puterea luminii voastre spirituale, reprezentand un catalizator esential in evolutia proprie.



Continuarea articolului pe astrocafe.ro. 


Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii