Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HEKA Hospital „Afecțiunile urechilor, nasului și gâtului nu trebuie tratate superficial pentru că pot determina complicații grave”

ro

22 Sep, 2023 17:00 1347 Marime text
  • Ca orice afecțiune ORL, și cele care apar cu precădere în aceasta perioadă necesită un consult de specialitate pentru un diagnostic cert și în vederea prescrierii tratamentului adecvat
 
Toamna își intră în drepturi, iar odată cu ea apar și diverse afecțiuni specifice sezonului, unde oamenii trebuie să fie atenți cum gestionează simptomele pentru a nu apărea complicații. Medicii specialiști de la Heka Hospital vin cu recomandări în acest sens.
 
Astfel, dr. Mostafa Sarv, de la departamentul ORL spune că „Afecțiunile urechilor, nasului și gâtului nu trebuie tratate superficial pentru că pot determina complicații grave. Nu utilizați picături, antibiotice, sau alte medicamente fără recomandarea medicului specialist".
 
Odată cu venirea toamnei se înmulțesc infecțiile în sfera ORL, la toate categoriile de vârstă. Fie că este vorba despre laringite, gripe, bronșite, sinuzite sau pneumonii, afecțiunile ORL de toamnă pot da mari bătăi de cap, în special anumitor segmente de populație predispuse la îmbolnăviri. Este vorba despre copii, bătrâni și persoanele bolnave cronic.
 
Ca orice afecțiune ORL, și cele care apar cu precădere în aceasta perioadă necesită un consult de specialitate pentru un diagnostic cert și în vederea prescrierii tratamentului adecvat.
 
Heka Hospital își așteaptă pacienții, prin programări la numerele de telefon 0733334352 sau 0754227060 sau pe site-ul oficial https://www.hekahospital.com/programare/
 
Citește și

HEKA Hospital Constanța Atenție la ambrozie. Simptomele alergiei

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii