Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 4 ani Heka Hospital duce excelența la un alt nivel

ro

28 Jun, 2022 09:30 2490 Marime text
Heka HospitalSingurul Spital Privat din Dobrogea cu un Compartiment de Primiri urgențe împlinește 4 ani. Astfel, la ceas aniversar, anuntăm oficial ca in curand vom deschide un centru de angiografie și cardiologie intervențională în spitalul Heka, în colaborare cu centrele Ares din București.

Heka Hospital a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din oraşul şi judeţul Constanţa. Unitatea sanitară reuneşte specialităţi importante ale medicinei, având cea mai complexă structură din sistemul privat de sănătate din Dobrogea.  Totodată este singura unitate privată din judeţ care deţine Compartiment de Primiri Urgenţe.

Printre facilităţile oferite în Heka Hospital se numără blocul operator cu 3 săli de operație și secție ATI, Compartimentul de Radiologie si Imagistică medicală (CT, Rx, ecografie), precum şi Departamentul de Gastroenterologie şi endoscopie digestivă, oferind astfel o calitate sporită actului medical.

Centru de angiogafie și cardiologie intervențională

În toți acești ani, am investigat așteptările și nevoile pacienților. Dobrogea are nevoie de spitale, de servicii medicale performante. Astfel, la ceas aniversar, anuntăm oficial ca in curand vom deschide un centru de angiografie și cardiologie intervențională în spitalul Heka, în colaborare cu centrele Ares din București.

Centrul va asigura pacienților circuite complete de analize, consultații și investigații ce vor acoperi întreaga sferă a patologiei cardiovasculare.

“Pacienții arată, zi de zi,  că au încredere în spitalul nostru, iar rezultatul este concretizat în miile de intervenții chirurgicale efectuate în cele 3 săli de operații, în zecile de mii de consultații și investigații realizate de către colegii mei. 
Datorită sprijinului întregii noastre  echipe, am reuşit să evoluăm! Mulțumesc pacienților care au încredere în calitatea serviciilor noastre și îi asigurăm că sănătatea lor constituie principala noastră preocupare.” - Mohamed Zaher, Manager General

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii