Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum luptăm împotriva căderii părului cu leacuri naturale

ro

02 Jul, 2014 00:00 1789 Marime text
Specialiştii consideră că 95% dintre femeile care suferă de căderea părului au moştenit această boală de la unul dintre părinţi. Totuşi, există o mulţime de motive care pot duce la pierderea podoabei capilare. Această problemă poate fi determinată de stres, de unele boli infecţioase, de afecţiuni locale sau generale, care sunt însoţite şi de o scădere bruscă în greutate. Această afecţiune se poate manifesta atât la bărbaţi, cât şi la femei. Cauza căderii părului poate fi determinată doar prin analize specifice, dar pentru diminuarea pierderilor, pot fi folosite câteva leacuri naturale.

Astfel, ceaiul de nuc şi cel de muşeţel curăţă scalpul şi previn apariţia seboreei. Ceaiul din rădăcină de brusture şi urzică luptă împotriva căderii părului, ajutându-l să se regenereze şi dându-i strălucire. Rădăcinile de hrean, date prin răzătoare, pot fi utilizate pentru frecţionarea scalpului. De asemenea, gălbenuşul de ou este un remediu cunoscut pentru beneficiile sale. Acesta ajută la regenerare, oferă  strălucire şi luptă împotriva căderii părului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 06 Nov, 2018 10:20 Stoparea caderii parului se poate obtine si daca avem grija de vitaminele si mineralele pe care le avem in compozitia organismului nostru.
  • Aurel 14 Dec, 2015 13:32 Problemele cu caderea parului sunt de natura genetica in mare parte. Urmeaza ca si cauza stresul si alimentatia necorepunzatoare.