Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:51 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare Problemele vasculare nu vor mai fi un mister pentru constănţeni! Medicul Viorel Ispas le va dezvălui pentru ZIUA de Constanţa! (document)

ro

11 Nov, 2016 00:00 2527 Marime text
Constănţenii care au ajuns cu probleme vasculare la medicul Viorel Ispas şi au fost vindecaţi în urma intervenţiilor chirurgicale pe care acesta le-a realizat ştiu că îl pot găsi la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa, unde este director medical. Cei care nu au ajuns la medicul specialist în chirurgie vasculară, departamentul Chirurgie Vasculară, Clinica de Chirurgie Generală, îl pot cunoaşte, puţin, şi din paginile cotidianului ZIUA de Constanţa, unde, începând de astăzi, va scrie periodic despre problemele medicale ce ţin de vasele de sânge, domeniul în care s-a specializat.
 
Vă invităm să citiţi articolele în care va explica, pe înţelesul cititorilor, despre problemele frecvente cu care se confruntă pacienţii, cauzele care duc la apariţia acestora şi mai ales cum se pot trata aceste afecţiuni.

Cine este Viorel Ispas

Medicul Viorel Ispas a absolvit Facultatea de Medicină Generală a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, instituţie de unde a obţinut diploma de master în Chirurgie Generală şi Managementul instituţiilor şi al serviciilor medicale şi farmaceutice, dar şi titlul de doctor în urma doctoratului susţinut la Catedra „Morfologie normală şi patologică“. În perioada 2008 - 2012 a fost medic rezident în specialitatea Chirurgie Vasculară, iar între 2006 şi 2007, a fost medic rezident în specialitatea Medicină de Familie. Pe lângă activitatea de la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa, Viorel Ispas este asistent universitar la disciplina Anatomie, departamentul Preclinic I, Facultatea de Medicină Generală de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii