Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrulnatura.ro Sărbători fericite în iarna lui 2021!

ro

22 Dec, 2021 00:00 2277 Marime text


 
  • Am petrecut împreună un an plin de evenimente educaționale, în care am făcut împreună exerciții fizice, am gătit și am învățat rețete interesante, am vorbit despre familie, cuplu, despre relația feminin-masculin, dar și despre relația mamă copil, ne-am educat și întărit voința, am învățat tehnici de eliberare emoțională și multe instrumente de regenerare și întinerire, dar cel mai mult am testat și validat noi produse naturale, noi remedii și combinații de remedii din plante utile în susținerea organismului fizic.


Evenimentele noastre on-line, atelierele, webinariile și consultațiile v-au susținut și întărit pe parcursul provocatorului an 2021 și vrem să vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături, ne-ați sprijinit cu atenția și prezența voastră și ne-ați oferit încrederea și puterea să ne îndeplinim misiunea educațională.
 
Site-ul nostru vă așteaptă să-l explorați în perioada de Sărbători, pentru că în e-shop găsiți materiale noi (în categoria e-materiale, informații scurte, utile în situații de urgență, din Seria Au!), dar și materiale cunoscute (e-book-uri), aflate la reducere pe perioada Sărbătorilor.
Profitați de această ofertă specială pentru voi, oameni atât de preocupați de starea de bine a corpului și dornici de informații împuternicitoare și susținătoare în demersurile de însănătoșire.
Până la finalul anului (pe 31 decembrie) aveți timp să vă completați seria de cărți informative și utile, cu titlurile aflate la reducere.
Vă oferim în special titluri ale cărților despre alimentație și nutriție, la jumătate de preț, pentru că aveți nevoie de aceste informații.
 
Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună, în 2021.
A fost un an provocator, plin de valuri emoționale, cu multe dificultăți pe partea de sănătate, dar care ne-a forțat să ne depășim limitele și să învățăm cât suntem de rezistenți și de puternici.
Dorim să marcăm acest an intens alături de voi, cei care ne onorați cu prezența voastră.
Să vă urăm și să ne urăm tuturor Sărbători fericite.
Să ne revedem cu bine la începutul anului viitor!
 
Cu iubire, tuturor
Dr. Sorina Soescu
și
Echipa Centrului Natura Constanța

Sursă foto: unsplash.com/ Erwan Hesry 
Sursă text: www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii