Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunurile Deltacons S.A scoase la licitație

ro

29 Jan, 2021 00:00 2533 Marime text
  • Societatea Deltacons SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Tulcea.
 
Lichidator judiciar CITR Filiala Bucuresti SPRL al Deltacons S.A scoate la licitație mai multe bunuri aparținând companiei, respectiv: autoturisme, automacarale, betoniere, buldozere, ambarcațiuni, echipamente și instalații plutitoate.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, prețurile de pornire licitație sunt cuprinse între 650 și 833.475 lei exclusiv TVA.
 
Se poate cumpăra: pachet calculatoare, 4 unități (Fujitsu, Dell), la prețul de 845 Lei fără TVA, pachet echipamente de climatizare, nouă unități (aparate de aer condiționat, aparate de climatizare și aeroterme), la prețul de 630,85 Lei fără TVA.
 
Licitația va avea loc prin mijloace de comunicare la distanță. Pentru bunurile neadjudecate, licitațiile se vor repeta azi, 29 ianuarie 2021, dar și pe 05 februarie 2021, ora 16.00.
 
SC Deltacons SA se află în faliment.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Tulcea.
 
Prin hotărârea intermediară nr. 1192/2019, din 27 septembrie 2019, Tribunalul Tulcea a respins cererea de confirmare a Planului de reorganizare și a dispus intrarea SC Deltacons SA în faliment prin procedură generală.
 
„Dispune dizolvarea societății debitoare. Dispune ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe administratorul judiciar Consortiul format din Casa de Insolvență Transilvania Filiala București SPRL, şi C.I.I. Florescu Mircea Sorin, cu sediul în Tulcea, se mai arată în decizia Tribunalului Tulcea.
 
Societatea Deltacons SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Tulcea.
 
De-a lungul anilor, firma s-a ocupat de mai multe lucrări în Dobrogea, cum ar fi:
proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru obiectivul „Supraînălţare şi refacere infrastructură drum DJ 222N, tronson km 4+000 - km 11+000“, „consolidarea digului de apărare a localităţii Ceatalchioi, Sălceni, Plaur, portul turistic de la 2 Mai, port pentru ambarcaţiuni turistice şi pescăreşti în localitatea 2 Mai, execuţie lucrări la investiţia Consolidare dig şi închidere breşă în localitatea Isaccea și execuţie lucrări investiţie Apărare împotriva inundaţiilor în localitatea Pătlăgeanca.
 
Citește și
 
Clubul județean de rugby Farul Constanța, în faliment. S-a stabilit noul termen

Deltacons SA a intrat în faliment

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii