Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:04 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raw vegan Ciuperci umplute cu morcov

ro

26 Feb, 2014 10:00 1782 Marime text
Mă crezi că până nu de mult nu  am ştiut adevăratul gust al ciupercilor? Atunci când le preparam se înmuiau şi se îmbibau de apă şi nu prea eram fan, dar acum… Ei bine, acum am avut o adevărată surpriză, căci textura ciupercii  este alta decât cea fiartă. Este compactă, dar fragedă, dulce, soft, o adevărată încântare! Când am gustat prima oară dintr-o ciupercă crudă (şi, din păcate, trebuie să recunosc că până acum nu am făcut-o!), am rămas uimită şi m-am bucurat precum un copil care şi-a găsit jucăria preferată. 

Ingrediente:
9 pălării de ciuperci champignon
1 morcov mijlociu
1 ceapă albă micuţă
2 linguri ulei sâmburi de struguri extravirgin
mărar tocat mărunt
cimbru

Sosul  de roşii:
2 roşii coapte şi zemoase
2 căţei de usturoi
1 lingură ulei sâmburi de struguri extravirgin
cimbru
tarhon

Rețeta completă pe dorinte-verzi.blogspot.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii