Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Executat în plină stradă

ro

18 Sep, 2013 10:37 2356 Marime text
O crimă petrecută la primele ore ale dimineții pe strada Radu Calomfilescu, din Constanța, a îngrozit un oraș întreg! Un tânăr de 30 de ani a fost lăsat să sângereze până la moarte, după ce i-au fost tăiate ambele arterele femurale. Proba - cheie în această anchetă este o filmare surprinsă de o cameră de supraveghere montată chiar pe vila în fața căreia s-au derulat scenele de coșmar.
Liniștea din cartierul de vile situat în zona Piața Chiliei a fost tulburată, la orAtrei dimineața, de sirenele de la Ambulanță.Medicii l-au găsit pe tânărul de 30 de ani într-o baltă imensă de sânge, inconștient, cu semne vitale extrem de slabe.
„A fost înjunghiat în zona arterelor femurale [...]plăgi mici dar adânci [...] artera femurală are un debit relativ mare de sânge [...]a pierdut peste doi litri și jumătate de sânge”, a declarat medicul coordonator SAJ, Dr. Laurențiu Bădescu.
Criminaliștii au prelevat probe de la locul faptei și merg pe ipoteza unei reglări de conturi în stil mafiot.
„Am fost sesizați și prin 112 și de către Spitalul Județean că o persoană de sex masculin a fost adusă în stare critică la spital [...] i s-au acordat priomele măsuri de prim ajutor. Ulterior a decedat, iar în prezent efectuăm cercetări cu privire la acest aspect”, a declarat Șeful Birouluide Investigații Criminale IPJ Constanța, Sinan Musledin.
Tânărul era însoțit de un prieten în momentul în care s-a comis atacul, iar acesta le-a relatat poliţiştilor întregul film al morții amicului său. Cei doi au fost abordați pe stradă de un grup de indivizi. A avut loc un schimb de replici care s-a încheiat cu gestul șocant al unuia dintre atacatori. A scos o armă ascuțită și i-a secerat picioarele bărbatului. S-a uitat spre camera de luat vederi care a capturat întreaga scenă, apoi și-a pierdut urma printre străduțe, împreună cu celălalt individ. Crima a avut loc în mai puțin de un minut, timp în care nimeni nu a auzit nimic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii