Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poveste şocantă Un bărbat a fost ţinut în lanţuri gol timp de 23 de ani

ro

26 Aug, 2011 13:43 1970 Marime text

chi.jpgAceste fotografii în care apare un bărbat dezbrăcat şi legat de zid, trăind în cele mai groaznice condiţii sunt în stare să şocheze pe oricine. Surprinzător este că mama bărbatului, care l-a ţinut captiv într-un hambar din Chongqing, sudul Chinei, timp de 23 de ani, susţine că a făcut acest lucru "spre binele lui" şi că îl iubeşte foarte mult, potrivit dailymail.co.uk.

Xiao Anrong, în vârstă de 76 de ani, vrea să se asigure că fiul său, Tang Zuhua de 40 de ani, va fi îngrijit şi după ce ea va muri.

De când ceilalţi doi copii ai săi au plecat de-acasă, Xiao a rămas singura care-i poartă de grijă bărbatului, îi face baie, îl tunde, îi face curăţenie în hambar şi îi dă de mâncare dintr-o pensie de 16 lire sterline pe lună.

Femeia spune că fiul său trebuie ţinut în lanţuri dezbrăcat pentru că îşi rupe hainele şi îşi face singur rău.

După ce a fost ţinut în lanţuri timp de 23 de ani, Tang nu mai este în stare să umble. Bărbatul doarme pe jos pentru că mama lui nu-şi permite să-i cumpere un pat.

"Sper ca cineva să mă ajute. Îmi fac griji pentru viitorul fiului meu după ce eu nu voi mai fi. Am trei copii, ceilalţi doi sunt normali, dar el nu a fost niciodată normal, iar când a împlinit 17 ani a devenit violent şi spărgea lucrurile din casă. L-am încuiat în hambar şi l-am legat ca să-l ţin acolo şi pentru că mereu îşi rupea hainele l-am lăsat gol. Vecinii ne mai dau de mâncare, altfel nu ne-am descurca", a declarat Xiao Anrong.

http://www.realitatea.net/poveste-socanta-o-chinezoaica-isi-tine-de-23-de-ani-fiul-bolnav-mintal-legat-intr-un-hambar_864863.html#ixzz1W7AageCZ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii