Chutney de ceapă roșie
Chutney de ceapă roșie
							
							 11 Sep, 2013 08:16 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    3346
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 3346
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 3346
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 3346
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							 Il poti folosi pe o tartina cu branza de capra, pentru a glazura o friptura sau pentru a îmbogati gustul unei pizza.
Il poti folosi pe o tartina cu branza de capra, pentru a glazura o friptura sau pentru a îmbogati gustul unei pizza.Ingrediente
8 cepe roșii
1 ardei iute
2 frunze de dafin
250 ml ulei de măsline
200 g zahăr brun
150 ml oțet balsamic
150 ml oțet de vin roșu
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					