Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 16 decembrie 2022. Ceva se va schimbă la capitolul sentimental

ro

16 Dec, 2022 08:50 1275 Marime text

Horoscopul de azi
Berbec 


Sufletul tau se simte astazi fericit daca se află în compania celor dragi și îi ajută sau servește cu tot ce au acestia nevoie. Esti îmboldit sa te implici in tot soiul de treburi. Fii prudent, deoarece tensiunile mentale si fizice sunt mari si dificil de gestionat. Antrenează-i si pe ceilalti in activitățile pe care vrei sa le realizezi!

Taur 

Ceva se va schimba la capitolul sentimental, poate termenii si conditiile de desfasurare a unei relatii amoroase, o conceptie vizavi de iubire si implicatiile ei sau modul in care te vei raporta tu de acum incolo la aceste tipuri de relatii. Tensiunile sporesc in relatiile cu ceilalti. Fii prudent, înțelegător si bucură-te că vin zile libere!

Gemeni 

Familia si casa reprezinta teme importante astazi. Se finalizeaza o etapa domestica importanta, astfel ca sigur vor exista si momente de bucurie, dar si momente poate mai putin placute. Priveste partea plina a paharului vietii tale si bucura-te de toate. Chiar dacă unii vor încerca sa te provoace, tu fii înțelegător și treci peste mofturile lor.

 Citește și: Horoscop pentru luna Decembrie, anul 2022. Cum va fi ultima lună din an pentru fiecare zodie în parte

Rac 

Iti sunt favorizate relatiile cu neamurile si cu prietenii apropiati si, chiar daca vei dori să savurezi in tihna o carte sau un film bun, nu va fi chip să stai departe de ceilalti. Totusi este posibil sa decizi finalizarea unor relatii sau măcar schimbarea atitudinii tale fata de unii apropiati, care doar profită de pe urma ta. Controlează-ți vorbele si reacțiile!

Leu 

Este un moment favorabil pentru a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale. Probabil ca în urma întâlnirilor cu cei dragi și a depănării amintirilor, vei decide sa faci schimbari importante in stilul tău de viata si activitate. Savurarea momentelor sezonului rece reprezintă o formă potrivită de a-ți bucura sufletul. Însă, folosește măsura in toate și comunicare!

Fecioara 

Contextul astral de astazi te impulsioneaza sa faci schimbari radicale in viata ta. Totusi, ar fi bine ca mai intai sa-ti alcatuiesti un plan viabil si sa pastrezi in continuare in preajma ta relatii sau situatii care functioneaza in folosul tau. Pe de alta parte, lasa grijile si deciziile majore pentru zilele urmatoare. Acum, bucură-te de izul vacanței care se apropie!

Balanta 

Posibil sa te simti obosit si dornic de a sta de vorba mai mult tu cu tine. Fii intelegator cu tine insuti si selecteaza-ti prioritatile. Altura-te celor dragi si de incredere in activitaile si reuniunile acestor zile premergătoare sărbătorilor, dar neforțând nota. Foarte usor poti intui adevăratele intentii ale celorlalti. Priveste partea plina a paharului vietii tale si bucură-te de ea!

Scorpion 

Dorinta de a petrece alaturi de prieteni este mare, dar se recomanda prudenta. Poti afla informatii despre unii apropiati destul de neplacute. Ar fi bine sa faci o selectie drastica prin cercul prietenilor si sa elimini rapid si definitiv pe aceia care se dovedesc profitori. In preajma ta exista si persoane bine intenționate. Totul este sa le descoperi si sa te apropii de ele.

Sagetator 

Este o zi in care reuniunile cu multa lume sunt frecvente si de bun augur. Insa, energia zilei te va îmboldi sa-ti remodelezi atitudinea fata de persoanele importante din viata ta. Fii diplomat, fermecător si accepta-i pe ceilalți asa cum sunt. Seara aduce bucurie, cadouri si povesti spuse in șoaptă alături de cei dragi.

Capricorn 

Multe persoane din anturajul apropiat vor dori sa-ti fie alaturi. Este un bun prilej de a comunica cu cei aflati in afara granițelor tarii si de a te gandi sa cauti pe acei prieteni sau pe acele rude, de care nu mai știi amănunte, de ceva vreme. Evita nostalgia aventurilor din trecut si bucura-te de prezent! Sunt multe lucruri minunate in preajma ta. 

Varsator 

Ai un fler deosebit de a înțelege oamenii dincolo de cuvintele si gesturile lor. Ai o gândire clară asupra evenimentelor si relatiilor in care esti implicat. Poate unele concluzii te vor necăji, insa ar fi bine sa eviti orice îți umbrește bucuria acestor zile. Petrece alaturi de cei dragi si lasa-te purtat de poveștile lor!

Pesti 

Tentația de a renunța la unele relații sau situații profesionale este mare si păguboasă. Tensiunile sufletești apar pentru ca energia zilei este fluctuantă si poți avea senzația, subiectivă de altfel, ca trebuie sa faci multe schimbări radicale in viața ta. Deocamdată, bucura-te de situațiile de moment, fii alături de cei dragi și lasă deciziile majore pentru următoarele zile!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii