Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luna Decembrie, anul 2022. Cum va fi ultima lună din an pentru fiecare zodie în parte

ro

01 Dec, 2022 11:50 1946 Marime text
HoroscopBerbec

O perioadă excelentă pentru călătorii îndepărtate, studii, apropiere de domeniile filozofice, dialoguri cu oameni  erudiți. Trasează planuri noi, remodelează-ți mentalitatea și fii deschis la tot ce vine înspre tine. Chiar dacă, uneori, gândirea și comunicarea sunt viciate, tot vei valorifica cele aflate și vei reuși să-ți stabilizezi activitățile personale și profesionale. Este posibil să fii nevoit să te implici în diverse cursuri de perfecționare sau tu la rândul tău să-i instruiești pe alții. Ești bine susținut și văzut de către șefi, însă relațiile colegiale și ambientul profesional lasă de dorit. Se recomandă prudență la locul de muncă, deoarece există riscul apariției unor animozități pe termen lung. Se deschide o nouă etapă profesională. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă regulată sau chiar de îngrijiri de specialitate.

Taur

Se evidențiază segmentul financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții în prima parte a lunii. Este o perioadă bună pentru revizuirea planurilor de investiții, pentru achitarea datoriilor de orice fel, pentru dialoguri importante cu instituțiile financiare. Cheltuielile reprezintă, de asemenea, o temă importantă, astfel că pot interveni când și cum te aștepți mai puțin. Fii prudent la tot ce ține de bani și bunuri, pentru că există riscul să cheltuiești pe mofturile altora în dauna economiilor tale. Sunt posibile câștiguri suplimentare din colaborări sau apare un ajutor nesperat de la cineva din mediul profesional. Foarte bine susținut este segmentul educațional. Poți studia, asimila informații prețioase, poți plănui călătorii sau te poți implica în diverse programe de instruire. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Gemeni

Ai multe de rezolvat cu ceilalți, în speță cu partenerul de viață și colaboratorii din segmentul profesional. Surprizele pot fi de proporții, în mod special în planul profesional. Unii se vor răzgândi vizavi de activitățile pe care le întreprindeți împreună, alții vor alte condiții și alți termeni de desfășurare a relațiilor dintre voi, iar alții vor numai ei știu ce. Există riscul să te oglindești prea mult în ceilalți sau să te pierzi prea mult în identitatea lor. Păstrează echidistanța și măsura în toate. Nu tot ce vezi la ceilalți îți este ție destinat sau util. A doua jumătate a lunii accentuează cheltuielile. Totodată, este posibil să obții venituri suplimentare dintr-o colaborare sau cineva îți oferă un cadou deosebit. Se conturează o nouă etapă financiară legată de banii și bunurile comune cu alții. Se conturează un nou capitol vizavi de prieteni.

Rac

Multă forfotă în plan profesional, la locul de muncă. Sarcini de lucru urgente, unele care s-au terminat mai demult, dar acum trebuie reluate, pentru că ies la iveală nereguli ce trebuie remediate. Concentrează-te pe tot ce ai de făcut și implică-te serios. Sunt posibile conflicte de muncă pe termen lung, conflicte care deocamdată rulează în fundal. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă, deci fii prudent. Pot intra în discuții consultațiile, analizele medicale sau intervențiile chirurgicale. Schimbări majore și definitive atât la locul de muncă, cât și în planul sănătății. Relațiile parteneriale sunt bine susținute, astfel că te poți baza pe partenerul de viață sau pe colaboratori. Chiar dacă apar și discuții contradictorii vei reuși să depășești totul cu bine. Se conturează, discret, o nouă etapă profesională de mare anvergură.

Leu

Ești interesat mai mult de segmentul relațiilor sentimentale în prima parte a lunii. Se conturează schimbări majore, unele foarte surprinzătoare, atât în relațiile cu copiii, cât și în relația cu persoana iubită. Vor reveni în discuție teme vechi, care au mai fost abordate undeva, cândva, dar care acum necesită o reevaluare importantă. Fii prudent și atent la ce îți spun ceilalți, dar mai ales controlează-ți reacțiile. Sunt posibile reproșuri pe seama faptului că ești orientat mai mult spre distracții și aventuri și mai puțin serios în relațiile cu cei dragi. La locul de muncă există tumult, înțelegere, se lucrează în forță, iar activitățile de grup sunt frecvente. Este posibil să primești oferte noi de colaborare sau o recompensă substanțială. Segmentul financiar este vulnerabil, mai ales secțiunea venituri obținute de la și prin alții.

Fecioara

Mult de furcă în relațiile familiale și în segmentul domestic pe tot parcursul lunii. Discuții importante cu membrii familiei, cu neamurile, aflarea unor secrete de familie bine păzite de ani buni, lămurirea unor aspecte patrimoniale. Fii înțelegător și tolerant cu ceilalți, pentru că vei demonstra destul de multă combativitate și nerăbdare în tot și toate. Unii nu pot ține pasul cu felul tău de a fi și de acționa, iar de aici se pot dezvolta conflicte pe termen lung. Sunt șanse să te implici în activități domestice, pentru îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ. Vânzări, achiziționări de bunuri patrimoniale fiind o perioada favorabilă în acest sens. Relațiile sentimentale sunt favorizate, astfel că te poți recrea alături de persoana iubită și de copii. Hobby-urile te ajută să evadezi din forfota cotidiană și îți liniștesc sufletul.

Balanta

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția foarte mult pe tot parcursul lunii. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte, implicare în cursuri de perfecționare. Avalanșa de informații ce se vehiculează în preajma ta are rolul de a te sprijini în luarea deciziilor pe termen lung, în ceea ce privește segmentul profesional, dar și sănătatea. Acordă atenție sporită, atât sănătății, activității profesionale cât și situației în care te afli la locul de muncă. Există conflicte mocnite în culisele profesionale ce vor ieși la iveală când și cum te aștepți mai puțin. Sunt șanse de a-ți schimba anturajul apropiat și de a te împrieteni cu oameni de bună calitate. Acasă, în plan familial este o atmosferă plăcută, iar relațiile cu membrii familiei sunt armonioase. Sfătuiește-te cu cei dragi pe orice temă.

Scorpion

Ești focalizat pe segmentul banilor obținuți din munca proprie, segment în care se conturează schimbări majore și definitive. Se finalizează o etapă de câștig dintr-o activitate profesională, însă va apărea discret o altă formă de câștig oficial. Totul este să ai răbdare, să observi cum se desfășoară lucrurile și să lași evenimentele să-ți urmeze cursul firesc. Pe de altă parte, sunt posibile cheltuieli majore, fie pentru prieteni, fie pentru segmentul profesional. Prudență! Relațiile cu anturajul apropiat sunt armonioase, astfel că te poți bizui pe aceste persoane. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte fie de agrement, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Afli informații prețioase, utile pentru dezvoltarea ta profesională.

Sagetator

Este o perioadă foarte importantă, întrucât marchează o graniță între trecut și viitor. Este bine să faci un bilanț a ceea ce s-a petrecut în ultimul an calendaristic. Stările tale de spirit fluctuează mult, astfel că îți poate părea dificil să-ți găsești locul. Noutățile sperie întotdeauna, dar cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să dizolvi orice neplăcere fizică sau materială. Revizuiri ale deciziilor anterioare, refacerea unor planuri personale și profesionale, un carusel de evenimente uimitoare și de neoprit. Fii pregătit pentru mari schimbări și concentrează-te numai pe nevoile tale reale! A doua parte a lunii evidențiază segmentul financiar. Sunt șanse bune de a-ți crește veniturile și de a-ți îmbunătăți condițiile de muncă. Final de câștig de la și prin alții plus rezolvarea unor datorii și a unor moșteniri.

Capricorn

Tumultul sufletesc este accentuat în prima parte a lunii, dar este vorba despre lămuriri privitoare la propria ta ființă, la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă ca o consecință a ceea ce se petrece în sufletul tău. De aceea, controlează-ți gândurile, stările de spirit și manifestările față de ceilalți. Revizuiește-ți planurile personale și profesionale, analizează punctele slabe și trasează noi direcții de evoluție. De pe 10 ale lunii, ți se schimbă starea generală, deoarece vei primi din astral, o energie cu totul și cu totul aparte. Este posibil să te simți copleșit și la propriu și la figurat, dar vei reuși să depășești totul cu bine, dacă te concentrezi numai pe treburile tale personale. Relațiile parteneriale se vor reconfigura în totalitate, fiind vorba de un final de capitol început cu mulți ani în urmă.

Varsator

Foarte accentuat este segmentul prietenilor și al relațiilor profesionale pe tot parcursul lunii. Întâlniri și discuții remarcabile, planuri de viitor comune și proiecte profesionale de anvergură, toate amestecându-se într-un iureș dificil de urmărit sau de controlat. Reține informațiile aflate, analizează ofertele de colaborare, însă despre tine și intențiile tale vorbește cât mai puțin. A doua parte a lunii evidențiază stările meditative, dialogul interior, cumva întoarcerea eforturilor spre propriile tale gânduri și nevoi sufletești. Îți vor fi favorizate accesul la informații secrete, dialogurile tăinuite cu persoane importante, dar și obținerea unor remedii deosebite pentru îmbunătățirea sănătății. Susținere importantă, dar discretă de la și prin femei. La locul de muncă este încă forfotă, dar se închide un capitol important.

Pesti

O perioadă importantă în plan socio-profesional. Discuții și întâlniri la nivel înalt, cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, revizuiri ale unor  activități profesionale, dar și schimbări majore, atât în conducerea locului de muncă în care activezi, cât și la nivel legislativ. Se recomandă prudență și detașare, întrucât, deocamdată, te afli pe o graniță nedefinită clar. Evită discuțiile contradictorii, deoarece gândirea și comunicarea sunt viciate. Este rost de colaborări noi și de bun augur, însă după 23 ale lunii. Relațiile cu prietenii se vor evidenția frecvent. Acceptă orice invitație pentru activități recreative, pentru implicare în studii și cercetări, pentru că îți vor aduce beneficii morale, emoționale și materiale deopotrivă. Apar informații prețioase, din partea unor oameni importanți în mediul profesional în care activezi.

 Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii