Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 1 noiembrie 2023

ro

01 Nov, 2023 08:47 1064 Marime text









Berbec
 
Ar fi minunat sa planifici o excursie, o vizită la rude si prieteni, dar si sa studiezi sau sa inveti lucruri noi. Farmecul tău, entuzisamul de care dai dovada atrage admiratori, dar si persoane care vor dori sa te contrazică. Recomandabil este sa-ti alegi cuvintele cu grija, sa vorbesti putin, direct si la obiect. Fereste-te de a da sfaturi sau de a-ti etala cunostintele intr-un anumit domeniu!

Taur
 
Pe căi mai putin conventionale se pare ca ti se vor rotunji veniturile. Fii prudent si evita castigurile din surse putin cunoscute, dar si investitiile pe termen lung. Pe de alta parte, vei fi tentat sa cheltuiești, ceea ce nu se recomandă. Veniturile obținute din munca desfășurată la serviciu sunt nesatisfăcătoare deocamdată, de aceea ispitele financiare sunt prezente.

Gemeni
 
Astăzi sunt momente bune pentru a schimba unele planuri de viață. Astfel ai putea renunța ușor la relatii, situatii, obiceiuri, conceptii si planuri de viata care nu iti mai sunt de folos. Provocarile venite din partea prietenilor, admiratorilor sau colegilor din segmentul profesional te vor face sa iei masurile necesare pentru a-ti atinge scopurile si altfel decat ai facut-o pana cum.

Rac
 
Ar fi minunat sa te detasezi de forfota cotidiana, sa lasi deoparte grijile si pur si simplu sa te ocupi numai de banalități. Energia vitala este fluctuanta si de aici sanatatea este deficitara. Evita munca in exces, discutiile ample si luarea deciziilor importante! Odihna, meditatiile in locuri sfinte, plimbarile in aer liber iti sunt de mare folos. Solicitări mari la serviciu.

Leu
 
Iată o zi bună pentru dialoguri cu prietenii si cu persoanele care te pot susține in plan socioprofesional. Totul este sa ai rabdare, sa asculti ce iti spun altii si sa fii deschis la schimbari pe toate planurile. Posibil sa reiei unele subiecte vechi, legate de profesia ta sau de locul de munca actual. Fereste-te de a oferi detalii despre planurile tale!

Fecioara
 
Esti înconjurat de multa lume, fie ca te afli acasa, printre rude, fie ca te afli la serviciu. Ceilalti vor fi atenti la vorbele si gesturile tale, reusind sa observe fiecare amănunt. Evita excesele de orice fel si fii tu însăți! Provocarile sunt multiple, cand te astepti mai putin si mai ales de la cine te astepti mai putin. Aspecte neplăcute legate de bani si bunuri comune cu altii.

Balanța
 
Te poti bucura din plin de lecturi deosebite, expozitii de arta sau de vizitarea unor târguri de sezon. Dorinta de rafinare sufleteasca, de abordare a unor filozofii de viata noi este mare si ai sanse minunate de a o îndeplini. Niscai obstacole poti intampina dinspre partenerul de viata. Chiar si indatoririle profesionale te pot solicita destul de mult.

Scorpion
 
Se conturează cheltuieli importante. Poate fi vorba atât despre cheltuieli comune cu neamurile, partenerul de viata, cat si cheltuieli profesionale. Este posibil, totodată, să apară variante noi de castig prin activitatea desfășurată la locul de munca. Selecteaza-ti prioritatile si cheltuieste strictul necesar. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite in care sa meditezi la situatiile in care esti implicat.

Săgetător
 
Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. Sunt momente bune pentru a aduna argumente pro si contra, atat pentru relatia de cuplu, cat si pentru relatiile profesionale. In mod special, relatiile profesionale iti creeaza neplaceri deocamdata. De aceea fii prudent si actionează in consecinta. Dacă observi ca o relatie sau o colaborare funcționează defectuos renunță rapid.

Capricorn
 
Se pare ca doresti sa te implici in multe activitati. Atat acasa, in familie, cat si la serviciu esti foarte solicitat de catre ceilalti. Chiar daca ai toate intentiile bune de a le rezolva pe toate, temperează-ți elanul si selectează prioritățile. Organsimul este obosit, avand nevoie de odihna, dieta usoara si aer curat. Se pot evidenția afecțiunile vechi.

Vărsător
 
Este bine sa te ocupi de cei dragi, dar să-ți rezervi momente si pentru un hobby. Disciplinează-ți gândurile, pentru ca tendinta de a vorbi mult, mai ales despre subiecte putin cunoscute, iti poate crea neplăceri pe termen lung cu persoanele din anturajul apropiat. Bine ar fi sa iesi in lume alaturi de cei dragi, sa le accepti parerile si la nevoie sa iti oferi ajutorul neconditionat.

Pești
 
O zi minunată pentru a petrece alături de familie si de rude. Treburile gospodărești le poti desfășura mai usor si mai ales poti primi sprijinul celor dragi. Neplăceri pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli. Se pare ca toată familia așteaptă sa investești numai tu in spațiul locativ, in achitarea facturilor sau datoriilor comune. Posibile dezechilibre financiare.
 
Text și foto: Astrocafe

Citește și
Horoscop pentru luna noiembrie, anul 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii