Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luna noiembrie, anul 2023

ro

01 Nov, 2023 08:09 1321 Marime text

Sursa foto: Astrocafe




Berbec
 
Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii, cheltuielile privitoare la taxe, facturi, credite plus  relațiile cu instituțiile financiare. Se pot relua dialogurile pe teme financiare, teme legate de moșteniri și partaje, aspecte care au mai fost abordate undeva, cândva, dar care au rămas nerezolvate total. Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc după 22 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Pot apărea episoade neplăcute, care să-ți destabilizeze planurile de călătorie, de studii sau de ascensiune socioprofesională. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul lunii, fiind vorba în mod special de afecțiuni dificil de diagnosticat și ameliorat. Îngrijește-te corespunzător și odihnește-te conștient! Provocări profesionale interesante.

Taur
 
Până pe 8 Noiembrie vor continua disensiunile la locul de muncă, mai ales cele dintre tine și femeile colege. În segmentul partenerial se evidențiază activitate intensă, se vor rediscuta termenii și condițiile unor colaborări sau o relație de cuplu se redefinește în totalitate. Sunt probabile provocări majore de la și prin alții. În partea a doua a lunii se pot destrăma unele relații personale și profesionale. Este bine să te desprinzi de partenerii care îți pun bețe în roatele treburilor tale sau care s-au dovedit neserioși. Segmentul financiar se dinamizează în a doua parte a lunii. Se întrezăresc variante noi de câștig suplimentar de la și prin alții, pe termen lung, dar și cheltuieli.
 
 
Gemeni

 
Relațiile sentimentale sunt dinamice și chiar conflictuale pe alocuri. Probabil că ești foarte ocupat cu activitățile profesionale, iar cei dragi sunt nemulțumiți de asta. La serviciu este agitație în prima parte a lunii. Sarcinile de lucru vin în avalanșă, colegii îți solicită ajutorul și trebuie să reiei unele activități nu tocmai ușoare. Din cauza eforturilor depuse în câmpul muncii există riscul să obosești și chiar să reapară afecțiuni vechi. Relațiile parteneriale sunt dinamice, existând șanse și de asociere, dar și de destrămare a unei astfel de relații. Selectează ceea ce simți că îți este benefic și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor din preajma ta.

Rac
 
În prima săptămână vei continua să te ocupi de aspectele domestice. Ai șanse de a îmbunătăți condițiile locative, de a achiziționa obiecte valoroase necesare casei și membrilor familiei, dar și de a vinde ce nu îți mai este de folos. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, astfel că se poate ajunge la conflict din te miri ce. Și relațiile sentimentale îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii. Se reiau unele secvențe fie de acțiune, fie de dialog cu persoana iubită sau copiii, secvențe rămase nerezolvate sau neînțelese. Pot ieși la iveală neplăceri serioase în plan amoros. Foarte interesantă va fi atmosfera la locul de muncă! Se conturează îndatoriri noi, deosebite și cu efecte pe termen lung.

Leu
 
Prima parte a lunii îți aduce călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale împreună cu neamurile și cu prietenii, fie pentru chestiuni profesionale de tipul deplasări în interes de serviciu. Acasă, în familie există provocări și discuții importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat în mod special. Sunt momente bune de a îmbunătăți condițiile locative, de a face reparații la instalațiile de apă și de a desfășura activități domestice specifice sezonului rece. Foarte active și de bun augur vor fi relațiile sentimentale în a doua parte a lunii. Pune-ți talentele în valoare și personalitatea fascinantă!

Fecioara
 
Se prefigurează cheltuieli importante începând cu 8 ale lunii. Există și varianta realizării unor cheltuieli pentru studii și călătorii îndepărtate. Ceva legat de străinătate, indiferent că este vorba despre relațiile și treburile personale sau despre aspectele profesionale și educaționale, se va finaliza sau își va schimba termenii și condițiile de desfășurare. Ești înconjurat de multă lume, astfel că puțin timp îți va rămâne pentru tine personal. Stabilește clar ceea ce ai de făcut pe tot parcursul lunii, astfel încât să alternezi regulat perioadele de muncă și studiu, cu cele de odihnă. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte din varii motive. În a doua parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești. Sunt zile importante, ce deschid culoare domestice  pe termen lung.  

Balanța
 
Ești foarte dinamic începând cu 8 Noiembrie, astfel că poți rezolva, cu succes, tot soiul de treburi personale și profesionale. Călătoriile pot fi frecvente, aspect ce te poate obosi la un moment dat. Este bine să-ți selectezi prioritățile și să te și odihnești din când, în când. Banii și implicațiile lor sunt preocuparea majoră din prima parte a lunii. Sunt posibile cheltuieli diverse, însă primești suficienți din munca desfășurată la serviciu, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Relațiile cu anturajul apropiat se dinamizează în a doua partea lunii, astfel încât sunt posibile discuții, întâlniri profesionale sau personale de agrement. Vorbește puțin și ascultă mai mult! Se vor pune bazele unor acțiuni și colaborări de anvergură.

Scorpion
 
Este o perioadă controversată pentru tine, întrucât izul conflictului este prezent. Există conflicte la locul de muncă, însă acestea sunt alimentate de tine, fără să-ți dai seama uneori. După 24 Noiembrie se vor lămuri multe și mărunte, dar până atunci nu slăbi vigilența. Pe de altă parte, ai multe de rezolvat în prima parte a lunii, însă vei fi tentat să te implici și în treburile altora. Energia vitală este fluctuantă, astfel că nu te poți ocupa și de alții. Este o perioadă excelentă pentru transformări interioare și reconfigurări ale planurilor de viață. Ești foarte vulnerabil și sensibil la orice. Financiar se întrezăresc îmbunătățiri, în mod special în segmentul câștigurilor obținute din munca proprie la un loc de muncă oficial.

Săgetator
 
Se disting două situații, care se desfășoară în paralel pe tot parcursul lunii. Într-una este vorba despre conflictele importante în sfera muncii, iar în cealaltă este vorba despre forța ta interioară și puterea de transformare uriașă de care beneficiezi în această perioadă. Totul este să te concentrezi pe amândouă, să le echilibrezi și să rezolvi ce trebuie abordând o atitudine calmă, în mod obiectiv, fără prejudecăți și fixisme nefondate. De asemenea, luna este favorabilă introspecției, meditațiilor interioare, detașării de cotidian. Au succes acțiunile desfășurate departe de ochii și urechile lumii. Este bine să menții un echilibru între nevoile tale sufletești și responsabilitățile pe care le ai în plan social, mai ales la locul de muncă.

Capricorn
 
Foarte animate sunt relațiile socioprofesionale, mai ales cele cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai instituțiilor. Acceptă și opiniile sau doleanțele celorlalți. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții aprinse și prin reluarea unor teme sau activități comune. Sunt posibile neplăceri de la și prin prieteni, neplăceri, pe care, fără să vrei, le poți aduce în sfera personală, acasă în familie. În mod inevitabil de unii prieteni și de unele persoane din anturajul socioprofesional te vei desprinde fără echivoc. Indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău, o forță nevăzută foarte puternică, îți susține demersurile, îți dă o stare de bine și te îndeamnă să mergi mai departe în viață, abordând un nou sistem al valorilor morale și spirituale.

Vărsător
 

Este rost de călătorii începând cu 8 Noiembrie. Poate fi vorba despre călătorii în străinătate sau pe distanțe lungi, fie pentru a lucra undeva departe, fie pentru a studia, fie pentru a te plimba pur și simplu. În plan profesional se prefigurează controverse importante în relațiile cu șefii. Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. Chiar dacă ai dreptate pe alocuri, alege metode pașnice, înțelepte de a exprima ceea ce te nemulțumește. Se vor relua situații și discuții profesionale care fie au rămas neînțelese, fie nerezolvate corect și total. Depune eforturi constante, pentru a rezolva orice diferend apărut la locul de muncă.

Pești
 
Accente financiare pe toată durata lunii! Este vorba în mod special despre achitarea unor facturi, taxe, datorii vechi, însă poate fi vorba și despre a ajuta financiar, material pe cineva drag aflat în nevoie. Rafinarea sufletească este o temă de mare interes în prima parte a lunii. Au succes vizitarea expozițiilor de artă, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor de top și lecturarea cărților spirituale. Relațiile cu oamenii erudiți, școliți bine în ale vieții te ajută să-ți lămurești unele taine despre lume și viață. Sunt momente favorabile pentru remodelarea filozofiei de viață și pentru a adopta un alt sistem de valorilor morale și spirituale. Pot intra în discuție demersurile pentru călătorii și studii pe termen lung.

Text și foto: Astrocafe 
Citește și
Horoscop pentru săptămâna 30 octombrie - 05 noiembrie 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii