Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luni, 06 decembrie 2021. Fluctuații emoționale mari pentru una dintre zodii

ro

06 Dec, 2021 08:02 1274 Marime text
Berbec 

Esti solicitat de catre sefi, dar si colegii apelează la experienta si sprijinul tau profesional. Selecteaza prioritatile si asumă-ți alte sarcini numai dupa ce te-ai gândit bine. Traversăm o perioada in care suprasolicitarea nervoasa este accentuata si risti sa te implici in prea multe activități, să obosești sau să gafezi serios. Spre seara, o discutie cu un prieten te va binedispune.







Taur 


Sunt posibile dialoguri multe si activitati intelectuale solicitante. Componenta mentala este accentuata si de aici apare riscul luarii deciziilor gresite si vorbelor spuse pe negândite si in mare grabă. Controleaza-ti starile de spirit, ordoneaza-ti gandurile, alege sa le cultivi pe cele pozitive si vorbeste strictul necesar, dar dupa ce te-ai gândit bine.






Gemeni

Este o zi in care esti preocupat de veniturile pe care le obtii de la si prin altii, respectiv de la partenerul de viata sau de la colaboratori. Evita tendinta de a calcula si recalcula bugetul disponibil, pentru ca sunt posibile de erori si tensiuni mentale. Detaseaza-te de planul material si ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile si datoriile până la urmă.










Rac 


Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si se pot spune lucruri fără noimă. Depinde numai de tine sa gestionezi corect si in favoarea ta orice diferend apărut fie in relatia cu partenerul de viata, fie in relatiile profesionale de colaborare. Evita să-ți asumi responsabilități noi, să iei decizii sau să semnezi documente importante. Sunt posibile erori de judecată și de interpretare mentală.










Leu 


Săptămâna debutează cu multa forfotă la serviciu. Colegii vor să-i ajuți mai mult ca oricând, iar tu nu stii unde si cum sa rezolvi mai repede treburile ivite. Fii prudent, pentru ca organsimul este obosit, iar unele afectiuni te pot necaji mult. Traversam o perioada in care, sanatatea este foarte fragilă si bine ar fi sa apelezi la specialisti pentru îmbunătățirea ei.








Fecioara 

Cu persoanele dragi pot apărea astăzi discutii pe teme diverse, datorita prietenilor si faptului ca, in ultima vreme esti preocupat mai mult de tine si treburile tale personale. Ar fi bine sa echilibrezi aceste relatii, pentru ca exista riscul instalarii unei răceli afective greu de remediat. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa dizolvi animozitatile dintre tine si ceilalti.






Balanta 


A te focaliza numai pe segmentul domestic este o idee nepotrivita astazi, pentru că te așteaptă în afara acestuia, indatoriri profesionale si prieteni care au nevoie de tine. Atmosfera din camin este tensionată, pentru ca in ultima vreme esti foarte implicat la locul de munca sau preocupat cu treburile tale personale. Fiind discret, tăcut si retras, ceilalți consideră că esti supărat pe ei.








Scorpion 


Dialogurile cu ceilalti sunt frecvente, dar senzatia de mers in gol este accentuată. De aceea, nu pune baza pe cele discutate si aflate astazi. Ziua este potrivita schimbului de informatii banale, cotidiene, de larg interes. Se recomanda prudenta la drum, pentru ca exista riscul neplacerilor greu de anticipat. Spre seară, retrage-te in confortul si siguranta casei, alaturi de cei dragi.







Sagetator 


Nemultumirile privitoare la veniturile pe care le obtii de la locul de munca sunt accentuate astazi, insa priveste atent in jurul tau. Alcatuieste o lista de prioritati si verfifica daca nu cumva lucrurile sau serviciile dorite acum le ai deja sub diverse forme. Fluctuatiile emotionale sunt mari, asa incat controleaza-ti trairile si reactiile. Ai tot ce îți trebuie deocamdată.








Capricorn 


Ar fi bine sa incepi saptamana cu treburi usoare, de rutina. Energia vitală este fluctuantă si de aici stările tale de spirit sunt greu de gestionat. Fereste-te de discutii ample si de asumarea unor responsabilitati noi. Plimba-te in aer liber, mergi la o sedinta de masaj, de saună sau pur si simplu plimba-te prin locurile preferate, alaturi de cineva drag. Seara te vei simti mai bine.







Varsator 


Esti discret si greu observabil in mediul inconjurator. Aerul misterios care te învăluie va atrage în preajma ta personaje curioase, dar si unele interesate sincer de starea sau situatia in care te afli. Ar fi bine să povestesti putine despre tine. Însă, fata de cei dragi si de incredere te poti destăinui în voie. Cineva din segmentul profesional te va ajuta nebănuit de mult.







Pesti


Dezamăgirile din partea prietenilor sunt mari astăzi, insa nu pune la suflet. Tu esti cel care trebuie să-și revizuiască concepțiile si atitudinea fata de aceste persoane. Pe de alta parte, conextul astral predispune la erori de judecată, subiectivism in discutii si aprecieri, dar si graba la modul general. Fii discret si ocupa-te numai de treburile tale personale.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii