Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 19 octombrie 2023. S-ar putea să călătorești pe distanțe scurte

ro

19 Oct, 2023 08:03 1287 Marime text
Berbec 

Ziua îți aduce informații legate de străinătate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar câteva contează. Poate fi vorba de staționarea unui proiect care implica parteneri străini sau deplasări in strainatate. Pentru întâlnirile și dialogurile de astăzi, prezintă-te cum se cuvine, deoarece chiar vei fi asculta de ceilalți.

Taur 

Ar fi bine sa te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevazute, fie pe taxe, facturi, impozite restante de multa vreme, fie pe datorii ale partenerului de viata sau de afaceri. Fii prudent si evita asocierile sau investitiile de orice fel. Energia vitala este scazuta si ar trebui să-ți dozezi eforturile și să te odihnești conștient.

Gemeni 

Contextul astral al zilei îți readuce in atenție relatiile parteneriale. Tensiuni există de ceva vreme. Ar fi bine sa te retragi din unele colaborari care iti sunt prea împovărătoare. De retinut ca poate fi vorba si despre un divorț. Temele de dialog dintre tine și partenerul de viață sau colaboratori sun diverse, de la bani și bunuri comune până la idealuri personale.

Rac 

Continui să muncești și astăzi cu mult elan. Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de munca, chiar dacă sarcinile de lucru dificile parcă nu se mai termina. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit. Afecțiunile vechi sunt accentuate. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil!

Leu 

Iti este dor de vremurile adolescenței. Ai nevoie de multa iubire, insa astrele au alte planuri pentru tine, deocamdata. Selecteaza relatiile din preajma ta, mai ales cele care te implica afectiv. Este o perioada in care te poti ocupa doar de propria ta persoana. Iubeste-te mai mult, foloseste-ti talentele creative si bucura-te de tot si toate.

Fecioara 

Ai spor in treburile casnice. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de curatenii generale, reparatii sau de achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate. Fii prudent in dialogurile cu acestia si asculta-le punctele de vedere. Cei dragi chiar au nevoie de ajutorul tău material si spiritual.

Balanta 

S-ar putea sa călătorești pe distante scurte. Fie ca mergi la rude sau la prieteni, ai mare grija la drum. Mentalul este incordat si cu greu iti poti aduna gandurile si vorbele. Evita discursurile lungi, deciziile sau semnarea documentelor importante. Sufletul tău se va simti cel mai bine acasa, printre cei dragi.

Scorpion 

Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Insa, totodata, cum cheltuiesti ceva bani, o alta suma iti vine inapoi. Este o perioada fluctuantă vizavi de câștigurile tale din munca proprie, in schimb ai noroc si deschidere la banii si bunurile altora. Bine ar fi sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar.

Sagetator 

Ziua îți aduce stări interioare contradictorii. Ba ai chef sa iesi in lume si să-i ajuti pe toti, ba esti supărat pe toată lumea. Controleaza-ti reactiile, dozeaza-ti eforturile  si ocupa-te doar de treburile tale. Starea de mers in gol este temporară, asa incat evita deciziile majore, semnarea documentelor sau consultatiile medicale.

Capricorn 

Ar fi bine sa te odihnești conștient astăzi. Sunt momente favorabile plimbărilor in aer liber si  meditatiei profunde asupra evenimentelor din viata ta. Se pot accentua afectiunile legate de aparatul respirator. Totusi, pe cat posibil, evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. In sfera profesionala este un clocot continuu.

Varsator 

Contextul astral al zilei îți aduce în preajmă prietenii. Relatiile cu acestia sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la un consens. Ar fi bine sa te indepartezi de unele persoane care te susțin doar in aparență. Urmeaza-ti visurile, iar daca deocamdata esti singur, ai incredere ca la momentul potrivit universul iti va trimite tot ajutorul necesar.

Pesti 

Sunt posibile altercații cu un sef sau cu reprezentantii unei institutii oficiale. Fii prudent si vorbeste strict, direct si la obiect. Evita declaratiile si deciziile majore. Imaginea ta publica si statutul social sunt puse sub lupa. Sunt momente favorabile schimbului de idei vizavi de activitatea unui grup de lucru in scopuri umanitare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii