Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop. Cei din zodia Leu sunt destul de obosiți și nu prea au chef de ceilalți

ro

17 Jul, 2023 08:59 987 Marime text
Berbec

Ai succes în treburile casnice. Sunt momente bune de a face curatenii generale, reparatii curente sau aranjarea grădinii. Relatiile cu membrii familiei fluctuează destul de mult, astfel că fii prudent. Aduna-i pe cei dragi la o agapa sau plimba-te prin locurile natale. Bine ar fi sa te ocupi mai indeaproape de sufletul tau si sa eviti grijile legate de serviciu si sanatate.

Taur

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Chiar dacă te gândești la călătorii în ținuturi îndepărtate, se pare ca ai mai mult succes la cele în apropierea casei. Fii prudent in relatiile sentimentale! Evita discutiile contradictorii si tine cont si de dorințele celorlalti. O ruda apropiata iti poate da vesti alarmante. Verifică orice informație înainte să-i dai curs. Evită eforturile și stresul!

Gemeni

Sunt posibile cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Ești tentat sa mergi la cumpărături, dar evită cheltuielile extravagante. Energia vitală este la cote scăzute, așa încât dozează-ți eforturile. Chiar daca sufletul tău tânjește după aventuri și iubire, astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între dorințele frivole și nevoile reale.

Rac

Ești într-o formă de zile mari. Ai chef de viață și o mare dorință de a te ocupa de tot și toate. Cu toate că stările tale de spirit pot fluctua destul de mult, vei reuși să depășești orice moment. Recomandabil este să-ți faci o reevaluare a propriei personalități. Poate o vizita la un centru de îngrijire corporală sau parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală ar fi foarte bune.

Leu

Stai deoparte astăzi! Ești destul de obosit și nu prea ai chef de ceilalți. Sunt momente bune pentru a fi doar cu tine însuți și de a te gândi la noi direcții de viață. Sănătatea este precară pe întregul organism. Conflictele mocnite din sfera profesională te pot afecta cand te astepti mai putin. Chiar ai nevoie de revizuiri pe toate planurile.

Fecioara

Zi interesantă la capitolul prieteni și susținători din segmentul profesional. Intâlnirile și dialogurile cu acestia pot fi agreabile, chiar dacă din când în când vor mai apărea și note discordante. Bine ar fi să lași combativitatea deoparte și să încerci să respecți doleanțele celorlalți. Spre finalul zilei, plimbă-te în aer liber sau relaxeaza-te cu o muzică bună.

Balanta

Inceptul saptamanii iti aduce in atentie relatia cu sefii și aspecele profesionale. Sunt posibile neintelegeri, reproșuri, situații controversate. Fii prudent cu imaginea pe care le-o creezi altora despre tine. S-ar putea sa primesti o invitatie la un eveniment monden. In a doua parte a zilei rezervă momente de liniște, odihnă și dialog cu membrii familiei.

Scorpion

Mentalitatea ta se schimbă încet, sigur, însă radical. Propune-ți studii filozofice sau cursuri de limbi straine. Componenta educațională este accentuată, asa incat bine ar fi să-ți revizuiești atitudinea față de acest capitol. In a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzica sau participarea la o discutie pe teme spirituale.

Sagetator

Aspectele bănești alcătuiesc tema principala a zilei. Este vorba despre banii sau bunurile comune cu alții. Bine ar fi să fii la zi cu plata tuturor datoriilor si să-ți verifici periodic documentele financiare, deoarece pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti pot avea de suferit. Spre seară, lasă grijile deoparte si analizează evenimentele petrecute. 

Capricorn

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice. S-ar putea ca partenerul de viata să-ți reproșeze diverse, dar ai răbdare și ascultă-i doleanțele. Pe de alta parte, bine ar fi să te gândești la parteneriatele sau colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Poate ca la unele dintre acestea ar trebui sa renunți sau să verifici etapele la care s-a ajuns cu desfășurarea activităților.

Varsator

Se pare ca astazi te gandesti doar la activitatile de la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poti depasi cu bine orice neplacere. Pe de alta parte, sanatatea iti poate da bătăi de cap. Ocupa-te doar de treburile usoare si dozează-ți eforturile. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Relaxează-te din când în când!

Pesti

O zi în care, persoanele tinere sau copiii vin în preajma cu plăcere. Relatiile cu persoana iubita pot cunoaste suișuri și coborâșuri. Pe de o parte îți dorești distracții, dar pe de alta abordezi un aer prea serios față de cei din jur. Incearca să echilibrezi dorințele sufletului tău cu acțiunile exterioare. Relaxează-te, cultivă conștient umorul și hazul de necaz!

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii