Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Zodiile la serviciu

ro

09 Jun, 2019 15:34 2110 Marime text

Fiecarei zodii i se potrivesc anumite contexte profesionale, datorita aptitudinilor dar si personalitatii sale. Așa s-ar explica faptul cǎ unii se simt în elementul lor la locul de muncǎ, reușind destul de repede și ușor tot ce-și propun, în timp ce alții înainteazǎ greu și au senzația ce ceea ce fac este extenuant și total nepotrivit.
Tot astfel se poate explica și faptul cǎ ne simțim mai atrași de anumite meserii, decât de altele.
 
BERBEC- tot timpul în competiție!
Acest nativ este foarte activ, energic, ambițios și competitiv. Urǎște rutina și complacerea într-o meserie care nu-l provoacǎ și nu-i pune la treabǎ inteligența ascuțitǎ. Îi place sǎ ținteascǎ sus, este fǎcut sǎ conducǎ și sǎ impunǎ regulile jocului, motiv pentru care rareori se mulțumește cu postura de subordonat.
E o infuzie de putere, inspiratie, entuziasm si curaj pentru toti cei cu care colaboareaza si lucreaza, totusi atitudinea de sef nu-l ajuta in crearea unor relatii armonioase la locul de munca. E cu lumea, dar de fapt e mai mult pe cont propriu.
Adorǎ meseriile în care existǎ provocare și care îi pun adrenalina în mișcare. Este foarte prompt și ferm în decizii, chiar și în situații de crizǎ, lucreazǎ foarte bine sub presiune și îi plac sarcinile dificile care-i testeazǎ inteligența și priceperea. Muncește mai mult pentru ambițiile sale decât pentru bani. Ştie foarte bine cǎ, odatǎ ce-și îndeplinește scopurile, vin și banii.
I se potrivesc de minune meseriile si mediile competitive, care cer inițiativǎ, combativitate, curaj și ambiție.
 
TAUR – treaba ca la carte!
Taurul are drept calitǎți de referințǎ tenacitatea, perseverența, rǎbdarea și stabilitatea. Are nevoie de un mediu stabil, sigur, de un teritoriu al lui in care sa lucreze netulburat si nestingherit. Daca are si un salariu/venit bun, atunci e linistit si munceste cu cel mai mare drag si spor.
Ritmul lui poate fi foarte lent, uneori imposibil de înțeles de nativii altor zodii, dar ceea ce construiește cu dǎruire și chiar încǎpǎțânare dureazǎ în timp și aduce multe beneficii pe termen lung. Se simte atras de meseriile care-i pot asigura o anume stabilitate și siguranțǎ. Acceptǎ ușor pozițiile subalterne, pentru cǎ îi place sǎ i se spunǎ ce are de fǎcut, mai mult decât sǎ conducǎ.
Orice ar face, Taurul nu pierde nicio clipǎ din vedere miza, profitul spre care se îndreaptǎ. Pentru el este important, nu neapǎrat cât și ce muncește, ci mai degrabǎ care este câștigul lui. Ia decizii destul de greu și numai dupǎ o analizǎ atentǎ a riscurilor.
 
GEMENI – pe mai multe fronturi in acelasi timp!
Acest nativ este un maestru al comunicǎrii. Este fǎcut sǎ se miște în permanențǎ, sǎ mijloceascǎ și sǎ faciliteze schimburile de informații sub toate aspectele. Cum îi place sǎ fie mereu în mișcare, sǎ-și satisfacǎ mereu curiozitatea vazând și fǎcând lucruri noi, cunoscând oameni interesanți și documentându-se, nu va putea sta niciodatǎ într-un birou cu ochii ațintiți în ecranul unui computer toatǎ ziua. Sau, dacǎ se va întâmpla asta, va fi foarte nefericit.
Gemenii au nevoie de stimulare mentalǎ, de lucruri care sǎ le ținǎ mereu interesul viu și atenția treazǎ. De aceea, ei obișnuiesc sǎ se ocupe de mai multe activitǎți odatǎ, chiar dacǎ pe unele le abadoneazǎ din mers, odatǎ ce nu mai prezintǎ interes.
Simțul umorului nu le lipsește, iar inteligența îi ajutǎ sǎ iasǎ și din cele mai grele situații. Totuși, deseori sunt superficiali și împrǎștiați. Au nevoie sǎ lucreze în parteneriat cu persoane mult mai organizate decât ei.
 
RAC – nimic fara echipa!
Racul este un jucator de echipa prin excelenta. Are un simt al camaraderiei pe care e greu sa-l intalnim la alte zodii si stie sa creeze un spatiu cald, primitor si confortabil pentru grupul, echipa, colectivul in care lucreaza.
Racul are un simț excelent al oportunitǎților conferit de intuiția ascuțitǎ și senzitivitatea accentuatǎ, greu de egalat de alte semne zodiacale. În afarǎ de faptul cǎ are rǎbdare și este extrem de tenace, știe exact când este momentul potrivit sǎ acționeze pentru a obține ce-și dorește.
De asemenea, soluțiile lui nu sunt niciodatǎ la îndemâna oricui și nici ușor de intuit de cei cu care se aflǎ în competiție. El nu atacǎ niciodatǎ frontal și din plin, ci din lateral și în momentul în care te aștepți cel mai puțin.
Racul este semn al stabilitǎții și familiei, ceea ce înseamnǎ cǎ acești nativi pot reuși în orice activitate care are legǎturǎ cu copiii ( protecția copilului, afaceri cu jucǎrii sau articole pentru copii, literaturǎ dedicatǎ copiilor) sau cu familia și casa. Racii au și o imaginație deosebitǎ, precum și simț artistic de excepție, de aceea mulți dintre ei se pot orienta spre domenii artistice (muzicǎ, dans, picturǎ, actorie) sau spre scris
 
LEU – Nu-si pierde vreme cu maruntisuri.
Leul știe mereu sǎ se punǎ în luminǎ, sǎ strǎluceascǎ și sǎ acapareze atenția tuturor. Nu se straduieste sa obtina recunoastere, pentru ca stie ca i se cuvine. Radiazǎ de energie, poftǎ de viațǎ și optimism. Ţintește întotdeauna sus și nu acceptǎ prea ușor sǎ fie subaltern. Fuge de detalii, munca de birou, organizare la nivel mic. Are nevoie de mize mari, eventual unice sau pe care nu le-a mai atins nimeni inainte.
La serviciu, are o atitudine superioara, e stapan pe el si pretinde, astfel atragandu-si  deseori antipatii si rivalitati. In schimb, e generos si stie sa-i motiveze pe cei cu care lucreaza, atata timp cat pozitia lui nu e in pericol.
Ambițios, autoritar, bun lider, creativ, generos și optimist, Leul atrage foarte ușor oportunitǎțile dorite. Este strǎlucitor mai ales atunci când se aflǎ în poziții de conducere și are putere de decizie.
 
Articolul integral pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii