Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:10 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Treci prin unele schimbări, nu-i aşa?

ro

17 Jul, 2016 17:00 872 Marime text
Orice ai face, nu te lupta cu ele. Chiar şi cu experienţele întunecate. Curba de învăţare a făcut un salt puternic înainte pentru toţi cei care sunt dispuşi să asculte, şi să meargă mai departe. Lecţiile noastre cele mai preţioase provin din examinarea locurilor aparent întunecate cu inimile deschise.

Acesta este locul în care sunt îngropate pietrele preţioase.
Pentru ca oricare dintre noi să meargă înainte în această schimbare tranziţională, la un nivel mai înalt de conştientizare, trebuie să avem o cunoaştere completă în ceea ce ne priveşte cât şi a ceea ce ne înconjoară. Doar în auto-vindecare, înţelegere şi împământare profundă putem fi pregătiţi pentru provocările viitoare.
Iar pentru acest lucru este nevoie de curaj. Curajul convingerilor şi dorinţelor noastre de a se aventura în necunoscut. Cu orice preţ.

În necunoscut

După ce am explorat toate căile cunoscute doar pentru a descoperi că nu suntem pe deplin împuterniciţi şi nici echipaţi să facem acest lucru, ce pare a fi la îndemână pentru a schimba în mod realist cursul aparent destinat al acestei planete, trebuie să luăm acest lucru ca fiind un semnal de confirmare pentru a ne muta în teritorii necunoscute. Cele necunoscute fiecăruia dintre noi în mod individual, cât şi colectiv.

Multe drumuri au fost deschise de către suflete curajoase, realizate, care s-au manifestat pe pământ de-a lungul veacurilor. Multe dintre învăţăturile pe care ei le-au lăsat în urmă apar vagi, criptice şi chiar neconcludente pentru cei care vin după ei.
Aceasta este natura realităţilor noastre stratificate.

Precum prospectorii sau alchimiştii în cautare de comori, fiecare dintre noi caută împlinirea personală şi raspunsuri deţinute de inimă, la întrebările cu care ne-am născut. Pe măsură ce înaintăm, de multe ori învăţând prin încercare şi greşeală, suntem conduşi în noi domenii de gândire şi experienţe personale notabile. Această creştere conştientă comună este adesea dureroasă, dar întotdeauna antrenantă pe masură ce ne aventurăm în ceea ce este înca un teritoriu neexplorat.

A învăţa să Ştii... şi să ai Încredere

Cunoaşterea inimii, de asemenea cunoscută întrucâtva vag, minimizată şi denumită enigmatic ca intuiţie, este limba noastră reală şi o sursă de încredere. Mintea doar analizează şi procesează în cadrul său foarte limitat.
Aceasta este natura înţelegerii noastre restrânse a domeniului spiritual, aşa cum această cunoaştere a inimii este invariabil definită din planul mental cu toate handicapurile şi limitările sale înrădăcinate. Aşa numita ştiintă se bazează pe ceea ce ei numesc probe verificabile, cuantificabile pentru a dovedi că ceva este o dovadă a gradului de ignoranţă aleasă a omului colectiv în pofta sa de control şi „auto” conservare.

Cum poate evolua vreodată societatea dincolo de curenta ei buclă de salvare autodistructivă a superficialităţii bazei-senzoriale limitate, când permite doar dovada care contribuie la propriul său sistem? Din nou, nebunia capătă manifestări profunde în văzul lumii, însă puţini acordă atenţie acestor limitări evidente.

În scopul de a rupe acest ciclu de auto-consolidare trebuie să ajungem mai adânc, în afara acestui punct de vedere plană a realităţii. Trebuie să căutăm, să simţim, să găsim şi să explorăm tărâmurile de dincolo de acest mecanism senzorial fizic limitat. Din păcate, orice este experimentat dincolo de acest tărâm fizic este, de obicei, învăluit într-un fel de practici religioase, sisteme de credinţe sau limbaj ezoteric obscur, aparent întunecat. Un întreg subiect în sine, însa deturnează aceste alte tărâmuri de la ce fac.

Vedem mult mai bine în întuneric decât în lumină

Pe măsură ce rămăşiţele structurii globale dezintegrate coboară în diferite nivele de haos în faţa ochilor noştri, o altă lume este în mod clar în curs de dezvoltare. De parcă dintr-o dimensiune paralelă sau alt timp, o altă formă de creaţie şi conectată pământului se manifestă într-un ritm exponenţial, deşi oarecum obscur.

Înmugurită din inimile trezite, această lume nouă este atât în interiorul acestei structuri vechi moarte şi fără ea, în acelaşi timp. Precum în procesul diviziunii celulare, aşa cum ne uităm la modul în care o amibă sau o celulă organică se divide şi se separă în organisme individuale, umanitatea se separă de ea însăşi.

Într-o inima la un moment dat, care în schimb catalizează procesul colectiv, şi vice-versa.
În timpul acestor momente trebuie să ne mutăm în utilizarea extra-senzorială şi să învăţăm să ascultăm şi să raspundem conoaşterii din inima noastră nou re-împuternicită, precum şi radarul nostru spiritual înnăscut. În timp ce mecanismul celor 5 simţuri ale noastre spune un singur lucru, inimile noastre ar putea să ne transmită un mesaj complet diferit.

Atunci când luminile din această percepţie superficială sunt stinse, inimile noastre cresc profund puternice în comparaţia perceptivă. De aceea vedem mai clar în întuneric. Nu e nimic de care să ne temem în manipularea lor a realităţii noastre neesenţiale, atunci când suntem conectaţi la sursă într-o astfel de manieră profundă şi semnificativă.
Ciudat, zici?

Toate astea sună vag şi lipsite de contact cu realitatea? Nu şi dacă mă asculţi cu atenţie.
Un lucru neobişnuit învăluie înţelegerea noastră deoarece transformă paradigma literală a înţelegerii. Nu este uşor să judeci, din moment ce noi suntem subiecţii acestei manifestări, însă există un loc în fiecare dintre noi pentru a ne refugia şi a căpăta o perspectivă profundă, precum şi împământarea centrată.

Este o perioadă foarte ciudată energetic, şi rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi, dacă vreodată sunt ce sunt. Apoi amesteca schimbarea constantă la fiecare nivel şi vibraţiile energetice trezite, precum şi, din când în când, aparenta disperare din partea ierarhiei de control, şi o face pentru o dinamică foarte fluidă, într-adevăr.

Suntem în mijlocul acestei deplasări a schimbării, dar dacă ne uităm fiecare în interior şi chiar în jurul nostru, suntem încă centraţi. Cheia este să tragem aproape de sursa de centrare.

Ce schimbare poate veni

Toate schimbările recente geopolitice precum şi cele sociale îmi spun acelaşi lucru; inutilitatea luptei „ei” la nivelul lor şi pe terenul lor de joacă, dar toate în interiorul aceleiaşi cutii de sticlă. Nu contează ce încearcă oamenii să „schimbe” în cadrul sistemului, ei sunt înca în cutie. Aşa că, pare că am obţinut câţiva paşi majori sau victorii, probabil cu atât mai bine pentru ei,  oferind o eliberare valoroasă atât de necesară pentru înăbuşirea frustrărilor, precum şi un fals sentiment de securitate şi împuternicire.


Scepticismul sănătos este întotdeauna în regulă într-o rotaţie de iluzii. Aceast lucru se aplică tuturor şi fiecărui element „ştire” aruncat în faţa noastră, canale media sau prin alte mijloace.

Ieşirea noastră şi ceea ce va aduce dizolvarea sistemului de control este transformarea noastră spirituala personală şi vibraţională, deplasarea în necunoscut pentru unelte si tehnologii spirituale, care lipsesc de putere şi dizolvă capacitatea de a ne mai controla a acestei surse hiperdimensionale. Acest lucru poate fi greu de înghiţit pentru unii, însă dacă nu identificăm adevărata sursă a acestei invazii parazitare, tragem cu gloanţe oarbe la o ţintă falsă – şi toate cu premeditare.

Sfatul meu, în conformitate cu înţelegerea mea actuală, este să rămâneţi împământaţi si centraţi, şi feriţi-vă de acele lucruri în care v-aţi pus energia. Asta include informaţii aparent alternative, care nu doar că devin copleşitoare în volum şi magnitudine, ci tot mai mult bazate pe frică, poluate şi de-a dreptul distructive şi toxice.

Haideţi să ne petrece timpul găsindu-ne unii pe alţii şi co-creând adevărata realitate – nu consolidând-o pe cea falsă prin a fi atraşi în legături şi competiţii cu ea.

Un răspuns conştient

Conştientizarea a ceea ce se întâmplă cu adevărat este esenţială, dar trebuie să ne mişcăm, ca răspuns la ceea ce ni se arată; nu doar la această suprafaţă a terenului de joc şi toate jocurile sale şi subterfugiile din jurul nostru, ci şi la calea dezvoltării personale care trebuie să fie cercetată pentru a vedea adevărurile profunde care se află dincolo de primele straturi. Din adâncul interiorului vom câştiga o perspectivă mult mai adevărată, sentimentul de împuternicire şi libertatea reală, şi nu doar să stopăm contribuţia la acest sistem energetic manipulativ în moduri pe care nu le-am realizat, ci să ne manifestăm capacitatea de a neutraliza aceste influenţe, care sunt mult mai profunde şi mai ascunse dincolo de acest văl pe care noi în numim realitate.

Asta întreprind eu, chiar acum. Încă mai cred că participarea la alte etape de a sta drept în faţa acestei nebunii, este bună. Este o parte a procesului. Trezeşte oamenii, îi trage împreună cu alţii, şi noi adevăruri ne inundă în timp ce facem un prim pas de activare la un moment dat. Însă e nevoie să ne mutăm de la acele lecţii primare, care sunt inevitabile!

Marea întrebare rămâne – ce facem cu ce am învăţat? În cazul în care terenul de joacă este aranjat, de ce punem atât de multă energie şi atenţie pe el? Unde ar trebui să fie concentrată energia noastră pentru cel mai bun rezultat posibil?

Un lucru sigur, atunci când nu suntem dispuşi să dăm drumul şi să facem un pas în spate de la paradigma noastră curentă şi să re-evaluăm în orice moment , făra ataşament... ceva nu e în regulă. Acesta este un adevăr profund pentru oricare dintre noi, la oricare si toate nivelele.

Există un loc pentru toate şi pentru că fiecare dintre noi suntem pe propria noastră curbă de învăţare, este o modalitate de a-l vizualiza. Pentru început. Cu siguranţă, aceasta este viaţa învăţăturii superioare şi o minunată oportunitate pentru toţi, în ciuda realităţilor externe dure care ne abordează continuu.

Adevăruri profunde ne aşteaptă la fiecare pas. Desprinderea de eforturile zadarnice inteligente propuse la fiecare nivel – mental, fizic şi spiritual – determină modul în care păşim într-o mai mare întelegere şi adevăr...

Zen Gardner
Sursa: Astro Cafe.ro  

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii