Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

astrocafe.ro Punctul forte al fiecarei zodii

ro

27 May, 2018 10:02 1658 Marime text

Fiecare semn zodiacal are calitati care il fac unic. E o energie aparte care caracterizeaza fiecare zodie, sunt niste puncta forte si abilitati speciale de care se poate folosi mereu.

BERBEC - Competitivitate

Fara obiective si competitie, nu exista viata!

Aici vorbim despre energie. Berbecul are o energie inepuizabila, este pasional, plin de viata, mereu pus pe a initia ceva.

Pasional, nu va suporta sa lase lucrurile  sa lancezeasca, asa cum nu lasa nimic sa fie monoton pe perioade lungi.

De asemenea, este si competitiv si isi stabileste obiective greu de atins. Mereu cu 10 pasi inaintea altora, face totul ca sa reuseasca, nu accepta esecul, asa ca se va stradui sa ofere ce poate mai bun pentru orice isi propune.

TAUR – Tenacitate

Mai bine mai incet, dar sigur!

Taurul are ca punct forte tenacitatea. Perseverenta si statornicia. Nu da inapoi, nu poate fi clintit din locul lui si nu se opreste niciodata, chiar daca are un ritm mai molcom.

Nu abordeaza impulsiv deciziile importante, nu de arunca din prima secunda in vreo batalie si nu se implica, de fapt, in nimic, pana cand nu-si ia masuri de siguranta.

Prudenta il face poate sa inainteze mai lent decat altii, dar are calitatea de a face lucrurile sa dureze si de a consolida orice creeaza.

GEMENI – Curiozitate

Informatia este putere!

Cei mai curiosi. Astfel, invata mereu si aduna informatii din tot felul de domenii. Gemenii sunt mereu dispusi sa schimbe, sa se miste, sa se adapteze. Au o mobilitate mentala extraordinara, pot trece rapid de la o situatie la alta, de la un subiect la altul si chiar de la o relatie la alta. Gemenii sunt mereu dispusi sa flirteze, sa comunice, sa impartaseasca, sa discute pe diverse teme aparent nesemnificative. Ei au nevoie de interlocutori adecvati, dar odata ce-i gasesc pot fi fermecatori.

Gemenii sunt si foarte agili, ei gasesc solutii repede, sunt mereu curiosi, aduc elemente noi in orice spatiu, relatie, proiect. Gemenii sunt vii si jucausi, mereu in miscare si mereu invata cate ceva. 

RAC – Loialitate

Paza buna trece primejdia rea!

Racul este loial, onest si statornic. Iubeste sa iubeasca, sa aiba grija, sa-i protejeze pe cei pe care-i iubeste si pretuieste. In relatiile lui, stie cum sa fie conectat la celalalt, sa-i simta nevoile, sa i le inteleaga si chiar sa le anticipeze.

Un Rac are calitatea de a proteja si ingriji, de a fi acolo mereu cand celalalt are nevoie. Simte nevoia de protectie si mereu isi ia masuri ori studiaza terenul inainte sa ajunga undeva sau sa inceapa ceva. 

LEU – Stralucire

Viata e o scena!

Leul, oriunde apare, atrage atentia si se face usor admirat, dar si invidiat. Semet si distins, se comporta ca si cum viata e o scena iar el a primit rolul principal. Are incredere in el, stima de sine este crescuta in general si asta il face sa obtina usor ceea ce isi doreste, uneori ca si cum i se cuvine. 

Generos, deseori de o noblete inegalabila, ofera mult, e mereu acolo ca sursa de inspiratie pentru altii si este cel mai de temut avocat al persoanei iubite si al celor dragi.

FECIOARA – Capacitatea de sinteza

Mereu e ceva de reparat, corectat sau imbunatatit!

Una dintre calitatile cele mai valoroase este capacitatea de sinteza. Fecioara poate sa extraga si sa redea esentialul dintr-o masa de informatii, date si cunostinte.

Fecioara se va stradui mereu sa imbunatateasca, nu doar viata ei ci pe a tuturor. Atunci cand nu exagereaza cu asta si nu devine din cale-afara de pisaloaga, Fecioara este o comoara la casa oricui si in orice relatie, de orice natura. 

Pentru ca ea e mereu cea care cauta, stie ce e nevoie, are metoda perfecta in orice situatie. Si e cel mai bun consilier pe care il poate avea cineva si unul dintre cei mai devotati parteneri.

BALANTA – Diplomatie

Sa fie pace in lume!

Balanta cosmetizeaza totul, incearca mereu sa infrumuseteze lucrurile, sa le dea o nota impaciuitoare si mai usor de acceptat, chiar si cand e vorba de o problema sau un conflict.

Balanta este cea care mereu incearca sa echilibreze lucrurile. Ea va face tot posibilul ca celalalt sa fie bine, multumit si fericit, asa ca intr-un fel sau altul va face lucrurile sa mearga in relatiile ei.

Isi doreste armonie cu orice pret si doreste ca in viata si relatiile ei sa nu existe nimic urat, vulgar, conflictual. 

SCORPION – Pasiune

Totul sau nimic!

Scorpionul este capabil de o profunzime si de o intensitate cum nu gasim la niciun alt semn. Cand se implica in ceva, fie ca e o relatie sau un proiect, o face pana la capat si nu lasa niciun teritoriu neexplorat.

Relatia, colaborarea sau comunicarea cu un Scorpion nu este intotdeauna comoda, pentru ca vor fi de confruntat multe emotii traite la mare intensitate. Insa meeu poti fi sigur ca va da tot ce poate mai valoros si mai bun din el.

SAGETATOR – Spirit de aventura 

Fara cunoastere si aventura, nu exista viata!

Sagetatorul este nascut pentru dragoste, independenta si calatorii. El doreste sa traiasca viata ca pe o continua explorare, invatare si evolutie. Cunoasterea este infinita, asa ca el are mereu ceva de aflat si de inteles despre el, despre viata.

Mereu va gasi ceva bun de vazut in orice situatie si in orice persoana. Acesta este un dar, desi de unii e privit ca o slabiciune si o dovada de naivitate. Sagetatorul contribuie relatiilor cu acest optimism, cu pofta de explorare si cu deschidere. O relatie cu un Sagetator nu poate fi plictisitoare.

CAPRICORN – Seriozitate

Mai bine putin si bun, decat mult si prost!

Capricornul este organizat, sever cu el insusi, are mereu asteptari mari in primul rand de la el si abia apoi de la altii. El gandeste strategic si are scopuri de implinit pe termen lung.

Inainteaza, chiar si cand pare ca sta pe loc. Rezista pana si in cele mai grele conditii si nu renunta la scopurile lui.

Ia totul in serios, e responsabil si disciplinat.

Ii plac lucrurile durabile si de calitate. Mai bine putin si bun, decat mult si prost. 

VARSATOR – Originalitate

Mai bine ciudat, decat in turma...

Varsatorul gandeste si face lucrurile in felul lui, are o anumita „ciudatenie”, cauta sa fie mereu original si astfel este un stimulent, dar si un factor provocator pentru toti cei cu care interactioneaza: uneori fascineaza, alteori irita, dar niciodata nu poate fi tratat cu indiferenta.

Varsatorul nu lasa lucrurile sa lancezeasca, mereu cauta sa treaca la alt nivel de intelegere si constiinta. Mereu vrea sa afle si sa inventeze ceva.

Varsatorul creeaza si un fel de fascinatie in cei din jur, inclusiv in partenerul de viata, datorita inteligentei sale, in pofida deficitului cu care vine in relatii, din punct de vedere emotional.

PESTI – Toleranta 

Oricine merita o a doua sansa...

Pestii au o natura compasiva pana la sacrificiu, sunt printre cei mai toleranti din tot zodiacul, in sensul ca acorda mereu sanse, trec peste greselile altora, uneori tolerand abuzuri din ce in ce mai serioase...

Pestii insa au tendinta sa puna mai presus nevoile celuilalt, iar asta, in timp, poate eroda respectul acestuia. 

Totusi, sensibilitatea, devotamentul, empatia si capacitatea de a intelege si accepta pe toata lumea, sunt calitati care ii fac creativi si mereu in afinitate cu latura spirituala a vietii. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii