Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua mediului la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia

ro

05 Jun, 2014 17:03 2572 Marime text
Ziua Mediului este marcată la nivel internațional din 1972. Liceul nostru are din anul 2000 o continuitate în derularea unor activități dedicate mediului înconjurător.

Elevii Clasei a IX-a E, coordonați de profesor de geografie  Țanu Carmen  au realizat o mini-expoziție cu obiecte din materiale naturale refolosibile: coroniță și curea din piele, bumbac și scoici, origami și quilling din hârtie, corabia LTNB din hârtie și nisip.În cadrul Catedrei de istorie-geografie-religie și socio-umane au fost susținute referatele: ,,Creează eco-generația ta! ”, întocmit și prezentat de doamna profesor de geografie Carmen Țanu și ,,Știință, tehnologie și protecția mediului” – de prof. dr. Natașa Peteu, profesor de istorie.

Doamna profesor de biologie Ionela Răduț a implicat elevii Clasei a XI-a E pentru o colecție de modă eco, la limba engleză, doamna profesor Stoian Marioara a lucrat cu elevii Claselor a X-a B, a X-a E și a XI-a A pe tema ,,Planet Issues”  iar la ora de limba franceză, elevii Clasei a XI-a B, sub îndrumarea doamnei profesor Elena Nechita au dezbătut tema ,, La Foret – source de la vie”.Mini-expozițiile tematice sunt amenajate în Cabinetul de geografie și în Laboratorul de biologie al Liceului Teoretic ,,N. Bălcescu Medgidia”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii