Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:31 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Mărțișorului, sărbatorită de Corpul Național al Polițiștilor și Direcția Generală Anticorupție

ro

01 Mar, 2018 15:41 352 Marime text

 
Cu toate că privind afară ne putem întreba „cine a arestat primăvara?”, cu prilejul sărbătorii tradiționale a Mărțișorului, peste 700 de doamne și domnișoare au fost „surprinse în flagrant” de ofițerii Direcției Generale Anticorupție cu flori, felicitări și zâmbete.
         
La punerea în valoare a eternului feminin „au acționat” ofițerii Serviciului Prevenire ai Direcției Generale Anticorupție, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor, printr-o activitate organizată la sediile: Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Inspectoratului General al Poliției Române (str. Mihai Vodă), Direcţia Informare şi Relaţii Publice (inclusiv Centrul Cultural şi Editura MAI), Direcţia Medicală şi Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Doctor Nicolae Kretzulescu”.

Partenere desăvârșite ale activității lor profesionale, doamnele și domnișoarele polițiste din cadrul Direcției Generale Anticorupție au fost   și ele surprinse de colegii de la Serviciul Prevenire cu flori și felicitări „anticorupție”.
 
Mărțișorul, simbol al venirii primăverii, oferit femeilor în semn de recunoaștere a valorii și rolului lor educativ în viața familiei, a profesiei și a societății a fost oferit împreună cu felicitări personalizate cu mesaje anticorupție, precum și cu informații despre modalitățile de sesizare a faptelor de corupție.
 
”Direcția Generală Anticorupție și Corpul Național al Polițiștilor mulțumesc doamnelor și domnișoarelor care «au sancționat» gestul oferirii simbolului primăverii cu cel mai frumos zâmbet și cu promisiunea că vor lua atitudine pentru promovarea integrității”, transmite DGA.

Sursă foto și text: DGA
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii