Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:03 24 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Bătăii cu Perne la Constanţa

ro

05 Apr, 2014 16:16 1024 Marime text
Bucureştenii pot sărbători Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne pe 5 aprilie, în Piaţa Universităţii, începând cu ora 17,00, informează site-ul dedicat acestei sărbători inedite, pillowfightday.com, preluat de jurnalul.ro.

Ziua Bătăii cu Perne este marcată în întreaga lume cu manifestări de gen.

Astfel, cei care vor să participe la această manifestare neobişnuită sunt invitaţi în mari oraşe din lume precum Abu Dhabi, Amsterdam, Barcelona, Bogota, Budapesta, Cancun, Detroit, Hong Kong, Las Vegas, New York şi Paris.
Acestuia i se alătură şi Constanţa, unde evenimentul va desfăşura în Parcul Tăbăcărie, tot pe 5 aprilie, începând cu ora 15:00.
Celebrarea globală intitulată "Marea Bătaie cu Perne" este organizată cu prilejul International Pillow Fight Day (Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne - n.r.) - eveniment care strânge zeci de mii de oameni anual şi se desfăşoară în peste 90 de oraşe din toată lumea.

Ultimul eveniment de acest gen a fost organizat, la Constanţa, în data de 14 februarie 2011 şi atunci au participat, printre alţii Dan Capatos şi Bianca Drăguşanu, de unde sunt şi imaginile articolului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii