Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Culturii Armene, celebrate la Constanța

ro

11 Oct, 2014 18:02 1966 Marime text
Filiala Constanța a Uniunii Armenilor din România celebrează, în acest sfârșit de săptămână, a III-a ediţie a „Zilelor Culturii Armene”. Ediția 2014 a „Zilelor Culturii Armene” a debutat searatrecută, la hotelul Ibis, cu lansarea volumului de versuri „Flori de lauri”, semnat de Luiza Terzian, informează RadioConstanta.ro.

Sărbătoarea va continua astăzi, de la ora 17.00, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”. Prim-vicepreședintele Uniunii Scriitorilor din România , Varujan Vosganian, autorul volumului „Cartea șoaptelor”, va lansa „Jocul celor o sută de frunze şi alte povestiri”. După evenimentul editorial, la Colegiul „Regina Maria” este programat, de la ora 18.00, spectacolul de muzică şi dans „Noi, armenii şi prietenii noştri”, susținut cu participarea ansamblurilor artistice ale minorităţilor dobrogene.

Duminică, de la ora 12.30, va avea loc dezvelirea plachetei care atestă clădirea Bisericii Armene din Constanţa ca parte a patrimoniului arhitectural al oraşului. Urmăriți momentul special al serii în fișierul audio.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii