Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane dispărute depistate de polițiști săptămâna aceasta. Printre acestea sunt și minori

ro

17 Nov, 2018 10:18 1376 Marime text
În ultima săptămână, a fost clarificată situația în 226 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
potrivit Poliției Române, Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.
 
În perioada 9 – 15 noiembrie 2018, polițiștii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 169 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 102 minori.
 
De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 57 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 39 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 10 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentințe penale de internare în unități medicale de specialitate.
 
Exemple:
                                                           
Un bărbat, de 54 de ani, din județul Ilfov, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani și 6 luni pentru tâlhărie, a fost depistat, la data de 12 noiembrie 2018, de polițiștii din Ilfov și încarcerat în Penitenciarul Rahova.
 
                                                                      *
 
Un alt bărbat, de 32 de ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani și 901 zile pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri, a fost depistat, la data de 9 noiembrie 2018, de polițiștii din Capitală și încarcerat în Penitenciarul Rahova.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii