Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane date în urmărire, depistate în ultima săptămână de polițiști. Un bărbat condamnat pentru tâlhărie, reținut la Constanța

ro

09 Jun, 2018 10:16 877 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute, informează Poliția Română. 
Săptămâna aceasta a fost clarificată situația în 208 cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
Potrivit Poliției Române, în prima săptămână a lunii iunie, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 137 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 96 de minori.
 
Au fost depistate și 71 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 55 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 2 aveau mandate de arestare preventivă, 11 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinţe de internare în unitați medicale de specialitate.
 
Exemple:
 
⁕ Un bărbat, de 48 de ani, din Arad,  care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 6 luni, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, a fost depistat de polițiștii din Arad, la data de 1 iunie a.c., în localitatea Săvârșin, fiind încarcerat în Penitenciarul Arad.
 
Polițiștii din Constanța au depistat, la data de 4 iunie a.c., în Constanța, un bărbat, de 44 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
⁕ La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Bihor au depistat un bărbat, de 38 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. Cel în cauză a fost depistat în Oradea și încarcerat în Penitenciarul Oradea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii