Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane date în urmărire, depistate în ultima săptămână de polițiști. Majoritatea sunt minori

ro

05 May, 2018 10:24 1259 Marime text
În ultima săptămână, Poliția Română, prin Direcţia de Investigaţii Criminale a continuat acțiunile de localizare şi prindere a persoanelor urmărite și de căutare a persoanelor dispărute. Astfel, au fost depistate sau a fost clarificată situația în 194 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată, conform Poliției Române. 
 
În perioada 27 aprilie – 3 mai a.c., în urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au depistat 139 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 96 de minori.
 

”De asemenea, au fost depistate 55 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 29 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 11 persoane erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, 3 persoane aveau sentințe de internare în unități medicale de specialitate, 3 persoane erau evadate, iar o persoană era urmărită prin Biroul Național Interpol” - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii