Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane date dispărute depistate în ultima săptămână. 6 dintre acestea erau urmărite în baza unui mandat european de arestare

ro

03 Nov, 2018 11:09 1260 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.

Potrivit Poliției Române, săptămâna aceasta, a fost clarificată situația în 256 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 26 octombrie – 1 noiembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale au depistat, la nivel național, 164 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 108 minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 92 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 69 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 14 aveau mandate de arestare preventivă, 6 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentințe penale de internare în unitați medicale de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii