Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane au cerut ajutorul cadrelor medicale din Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Constanţa într-o singură zi

ro

28 Feb, 2018 14:18 1217 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență “SF. APOSTOL ANDREI”  Constanța  asigură permanenţa actului medical, fără niciun fel de  sincope, indiferent de condiţiile meteo.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi, de ieri, ora 10.00 până astăzi, ora 10.00, la UPU au fost aduşi 264 pacienţi (59 cu vârste de până în 16 ani). Cele mai multe cazuri, 228, au fost repartizate pe COD VERDE. În urma investigațiilor de specialitate, din cele 264 persoane au rămas internate 75 (17 Pediatrie, 3 Ortopedie Traumatologie,ș.a).

"La fel ca zilele trecute, din pricina temperaturilor scăzute, la UPU au fost aduși mai mulți pacienți reprezentând cazuri sociale. Aceștia sunt investigați, și, în funcție de starea de sănătate sunt fie internați, fie transferați la adăpostul pus la dispoziție de autoritățile locale. De ieri şi până astăzi dimineaţă, la UPU au fost înregistraţi 5 pacienţi din această categorie. Trei au fost duşi la adăpost, alţi doi sunt încă în investigaţii" - a mai precizat Crina Kibedi.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii