Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea se încălzeşte şi de joi scăpăm de ploi - Vezi prognoza meteo pe trei zile

ro

29 Mar, 2011 01:29 1892 Marime text

sun_rays_17717300.jpgMarţi vom avea nevoie de umbrele în aproape toată ţara. Se anunţă ploi destul de hotărâte în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, dar, local şi în Banat. Ceva mai puţine ploi se aşteaptă în Transilvania şi Moldova, în timp ce în restul ţării spre amiază cerul începe să se limpezească.

Miercuri după atâţia nori şi ploi, în sfârşit, iese soarele. Majoritatea regiunilor se bucură de un cer curăţat de nori, iar ploile anunţate de meteorologi sunt slabe şi doar pe ici pe colo. În aceste condiţii, temperaturile reacţionează prompt şi cresc la valori de la 11-12 grade pe litoral până chiar spre 17-18 în zona Câmpie de Vest.

Şi bucureştenii mai câştigă un grad-două mâine la amiază. De la 6 grade în zori, mercurul va urca la 15 la prânz şi, printre norii în trecere va fi destul de loc şi pentru soare.

Joi soarele câştigă şi mai mult teren, aşa că în sfârşit putem vorbi de o vreme frumoasă şi cu maxime în creştere. Vom avea valori la amiază de peste 15 grade cu excepţia sudul extrem, unde ar mai putea să se atingă 11 grade. În rest însă, mercurul urcă la 17-18 grade în multe oraşe ale ţării, iar ploile par să se fi retras de pe teritoriul ţării noastre, cel puţin deocamdată.

Nici în Bucureşti vremea nu ne dezamăgeşte. Soarele revine la putere, iar maxima atinge 17 grade.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii