Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 29 iunie Constanta 24 grade, Tulcea 26 grade

ro

29 Jun, 2010 12:26 1378 Marime text

Nici astăzi nu scăpăm de ploi în centru, în est şi în sud-est, precum şi în toate zonele de deal şi de munte. Nu vor lipsi nici descărcările electrice şi intensificările de scurtă durată ale vântului. Din nou zona Carpaţilor Orientali şi nord-estul ţării sunt vizate, izolat, de ploi mai însemnate cantitativ şi poate chiar de grindină.

În vest, în nord şi în centru e uşor mai cald decât ieri, dar nu lipsesc norii aducători de ploi. Maximele ating 25 de grade la Sibiu, un grad în plus la Cluj Napoca, 28 în Baia Mare şi 29 la Oradea şi la Timişoara.

În sud norii se înmulţesc către seară şi aduc averse, tunete, fulgere şi vânt. Până la amiază însă, maximele ajung chiar la 28 de grade la Drobeta Turnu Severin, 27 la Piteşti sau 26 la Craiova, la Giurgiu şi în Buzău.

Dobrogenii n-ar trebui să-şi uite acasă umbrelele pentru că şi aici cerul se înnorează temporar şi plouă, local în averse. Sunt foarte posibile şi descărcările electrice. Vântul prinde putere în timpul ploilor, iar maximele sunt cu puţin sub mediile multianuale: 24 de grade la Constanţa şi 26 la Tulcea.

În Moldova norii vin cu averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat poate chiar grindină şi cantităţi de apă însemnate. La amiază însă, regimul termic se apropie de normal, adică maximele ajung la 27 de grade la Galaţi şi la Iaşi, şi 25 de grade în Bacău şi la Suceava.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii