Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:35 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreme extremă în Dobrogea Se anunță ninsori însemnate cantitativ. Recomandările CNAIR pentru șoferi

ro

25 Feb, 2018 22:05 2356 Marime text
CNAIR recomandă conducătorilor auto să plece la drum doar în caz de strictă necesitate și doar dacă au autovehiculele echipate de iarnă. De asemenea se recomandă conducătorilor auto să se informeze înainte de a pleca la drum despre starea zonelor tranzitate, să adapteze viteza la condițiile din trafic și să respecte eventualele restricții de circulație impuse.

”Menționăm că în perioada 26 februarie, ora 04:00  - 27 februarie, ora 14:00 sunt anunțate ninsori însemnate cantitativ, depunerea unui strat consistent de zăpadă și vizibilitate scăzută din cauza viscolului, în județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea”, precizează reprezentnții CNAIR.

”Precizăm că toate Direcțiile Regionale ale Companiei sunt mobilizate si intervin pentru a asigura traficul rutier în condiții de siguranță, acolo unde se impune. De asemenea, regionalele unde fenomenele meteo sunt moderate vor veni în ajutorul celor care se confruntă cu fenomene extreme, deplasând utilaje acolo unde va fi nevoie”, precizează CNAIR.

La această oră nu este niciun sector de drum național sau autostradă închis ori cu circulația îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice.

În cazul în care, din cauza viscolului puternic, vizibilitatea va scădea până la limita de siguranță, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră vor decide închiderea traficului pe anumite sectoare de drum. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii