Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viteza melcului pe Podul de la Agigea şi în Eforie-Nord!

ro

11 Jul, 2016 18:33 2428 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:00), în judeţul Prahova, pe DN1B Ploieşti - Buzău, între localităţile Mizil şi Loloiasca, unde o bandă a fost blocată din cauza unui accident rutier, nu mai sunt probleme de trafic.

În judeţul Ilfov, pe DN1, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, în zona Baloteşti, lucrările la partea carosabilă au fost sistate, iar circulaţia s-a fluidizat.

Începând cu ora 17:30, în judeţul Argeş, au fost oprite lucrările de asfaltare pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului. Circulaţia încă se desfăşoară îngreunat, estimându-se că se va fluidiza peste o oră. În acest moment, din cauza acestor lucrări, există coloane de maşini inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti.

În judeţul Prahova, pe DN1, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, încă se circulă îngreunat pe tronsonul Floreşti - Blejoi, din cauza unor lucrări de asfaltare (în zona kilometrului 71). Traficul se desfăşoară îngreunat şi la intrarea în Comarnic, pe sensul de mers către Sinaia, din cauza lucrărilor de la Posada.

În judeţul Constanţa, pe DN39, pe podul de la Agigea (aflat în lucru), autovehiculele rulează cu viteză redusă. La fel şi în zona Eforie-Nord, din cauza aglomeraţiei.


Imaginea are scop ilustrativ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii