Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viral. Cazinoul din Constanţa a stârnit valuri de furie pe internet. Utilizatorii Facebook nemulţumiţi de indolenţa administraţiei locale

ro

23 Jul, 2016 17:34 8671 Marime text
Ieri, în jurul orei 17.00, pe pagina de Facebook "Abandoned world", în traducere, Lumea abandonată, a fost postată o fotografie din interiorul Cazinoului din Constanţa. O imagine care face mai mult decât o mie de cuvinte, am spune noi. 

Fotografia ilustrează mai mult decât indolenţa administraţiei locale, nepăsarea autorităţilor din România în care este ţinută una dintre cele mai frumoase construcţii de la Marea Neagră, Cazinoul. Fotografia arată mizeria din interiorul uneia dintre cele mai frumoase clădiri din lume, mizerie creată de porumbeii care locuiesc acum în clădirea în care în vremurile de altădată se jucau jocuri de noroc. Astăzi, clădirea este închisă marelui public şi reprezintă un pericol pentru oricine vrea să păşeaşcă în interiorul ei.

Cu toate acestea, fotografia a strâns pe Facebook peste 4,7 mii de "likes", peste 1.2000 de distribuiri şi  peste 100 de comentarii. Utilizatorii au comentat faptul că această construcţie este foarte frumoasă, însă au criticat administraţia şi autorităţile pentru că nu reuşesc să îi redea frumuseţea de altădată.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii