Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vîntu îi dă în judecată pe Udrea, Boc şi Voinescu. Vrea câte un milion de euro de la primii doi

ro

05 Oct, 2010 22:51 2552 Marime text

sov_99430600.jpgOmul de afaceri le reproşează celor trei afirmaţiile legate de implicarea sa într-o lovitură de stat şi furtul banilor de la FNI. Vîntu ar vrea în total 2, 25 milioane de euro de la cei trei, potrivit jurnalistului Victor Ciutacu. SOV anunţă că este dispus să dea, în civil, în judecată pe oricine mai spune că a furat bani de la FNI, cu excepţia jurnaliştilor.

Sorin Ovidiu Vîntu îi acţionează în judecată, în civil, pe Elena Udrea, Emil Boc şi Sever Voinescu, susţine jurnalistul Victor Ciutacu pe blog. Potrivit acestuia, Vîntu vrea de la Udrea şi Boc câte un milion de euro, iar de la Voinescu, un sfert de milion. SOV i-a confirmat lui Ciutacu că şi-a mandat avocaţii să demareze acţiunile în instanţă, după acuzaţiile acestora privind implicarea sa într-o lovitură de stat sau furtul banilor de la FNI.

"De acum, voi da în judecată, în civil, pe oricine mai spune, cu excepţia ziariştilor, că eu am furat bani de la FNI deşi instanţa m-a scos din cauză", a spus SOV, pentru Ciutacu.

Udrea: "Stăpânii de presă" nu pot da lovituri de stat

"Se pare că „băieţii buni" se aşază în formaţie de luptă, conduşi în bătălie de Vîntu cel neînfricat, pentru a lovi decisiv în Traian Băsescu. În ziua în care Vîntu spune că „Băsescu trebuie să devină istorie în trei luni", se porneşte o campanie de presă împotriva mea. Nu cred să fie publicaţie sau instrument de presă al celor doi care să nu dea în mine astăzi dintr-un motiv sau altul. Ei bine, eu le spun acestor „stăpâni de presă" că nu vor avea câştig de cauză. Pentru că în România nu pot să facă chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei şi nici prin partide politice nevolnice şi bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni", scria Elena Udrea în urmă cu câteva zile, pe blog.

Lupta lui Boc şi Voinescu cu mogulii

"Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat mâna în continuare pentru suspendarea preşedintelui contrar Constituţiei şi intereselor României, fără să înveţe nimic din lecţia istoriei", a declarat premierul Emil Boc, săptămâna trecută.

Concomitent cu Emil Boc, de la sediul din Modrogan, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu i-a atacat şi el pe moguli. „Televiziunele patronate de cei doi domni au intensificat campania de defăimare a preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL. Adevăratele motive ţin de situaţia judiciară şi financiară a celor doi domni. După un drum lung dosare ce ţin de doi domni au ajuns aproape de final. Din 2005 nici domnul Voiculescu, nici domnul Vîntu nu au mai putut jefui ţara. Reamintimă că în urma în urma megaescrocheriei FNI, AVAS are de plătit 100 de milioane, CEC are de plătit aproximativ 300 de milioane", a declarat Sever Voinescu, săptămâna trecută, în cadrul unei declaraţii de presă.

SOV vrea bani şi de la Băsescu

Sorin Ovidiu Vîntu l-a dat în judecată şi pe preşedintele Traian Băsescu în urmă cu mai bine de un an. De două ori. Vîntu îl acuză pe Băsescu de calomnie în două procese pentru o serie de declaraţii făcute de şeful statului la televiziuni, cerându-i acestuia despăgubiri de două milioane de euro.

Contactat de REALITATEA.NET, unul din avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu, Doru Costea, nu a putut confirma informaţia oferită de Victor Ciutacu.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adrian 10 Oct, 2010 14:37 SOV sa stea linistit in banca lui pentru ca orice ar face, face degeaba.
  • c.constantin 06 Oct, 2010 08:18 ce fel de tara poate fi romania,cand un infractor dovedit pana in 89 nu poate fi condamnat dupa,mai mult face si legea,ameninta fatis si are pe constiinta atatea mii de cetateni ! AJUTA-NE DOAMNE CA TU NE-AI MAI RAMAS !