Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viaţa unei adolescente de 16 ani, salvată de imaginaţia unui pompier şi o... ţigară!

ro

18 Jul, 2016 19:05 30780 Marime text
Pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Suceava, au intervenit în urma unui apel primit pe numărul unic de urgenţă 112, prin care se anunţa că pe blocul turn, aflat vizavi de sediul Direcţiei Silvice din municipiul Suceava, se află o adolescentă, în vârstă de 16 ani, cu intenţia de a se arunca în gol.
 
Unul dintre pompieri s-a apropiat de fată şi a intrat în discuţie cu aceasta. Timp de aproximativ o oră şi jumătate de la apelul pe 112, salvatorul a comunicat cu adolescentă, oferindu-i din când în când câte o... ţigară, da, aţi citit bine, pe care o lăsa la jumătatea distanţei dintre cei doi.
 
La un moment dat, pompierul i-a spus că îi este greu să se mai ridice şi că îi este şi teamă de înălţime. În acest mod, a chemat-o mai aproape pe tânără, pentru a-i mai oferi o ţigară. În momentul în care aceasta s-a apropiat suficient, pompierul militar a imobilizat-o. Apoi, împreună cu alţi salvatori, au coborât fata de pe bloc, în siguranţă.
 
După ce echipajul SMURD, din care făcea parte şi pompierul salvator, plt.maj. Robert Irimia, a evaluat-o din punct de vedere medical, adolescenta a rămas în custodia colegilor poliţişti.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii