Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viața de coșmar a șapte frați din Techirghiol, salvați de autorități dintr-o sectă cu reguli de Ev Mediu

ro

01 Oct, 2014 22:40 2119 Marime text
Fanatismul extrem i-a tinut captivi intr-o lume fara mancare si fara educatie, iar povestea lor de groaza a facut inconjurul lumii, transmit Știrile Pro TV.

Parintii li s-au prapadit de foame, si aceeași soartă ar fi putut să o aibă și ei. Cei 7 copii din Techirghiol au fost însă eliberati de autoritati dintr-o secta cu reguli de Ev Mediu și au invatat in timp sa se adapteze lumii din jurul lor.

Cei 7 frati, eliberati cu greu din casa groazei nu au uitat clipele de coșmar prin care au trecut. Ani in sir au suferit de foame. Matusa lor a fost cea care a instaurat teroarea in casa. Toti erau supusii ei in secta. Tatal copiilor, dar si alte doua rude s-au prapadit cel mai probabil de inanitie. Ultima care s-a dus la ceruri a fost chiar mama lor. Niciun medic nu a avut voie sa se apropie de ea.

Pana la urma, lucurile au intrat in normal, iar viata pare cu adevarat frumoasa. De pilda, cel mic dintre copii, Moise, a descoperit dansul. Visul lui este sa stranga bani pentru a cumpara o casa. Stie ca la un moment dat vor trebui sa o elibereze pe aceasta pentru alti nevoiasi, informează Pro TV.

sursă foto: captura Pro TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii