Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce talente are solista care a făcut scandal la Mamaia (Video)

ro

28 Aug, 2011 15:57 2693 Marime text

Bistriţeanca Bernice Chitiul a făcut scandal la ediţia din acest an a Festivalului de la Mamaia, după ce a intrat în conflict cu echipa de designeri care a asigurat vestimentaţia. Ulterior, ea a fost descalificată şi pentru plagiat.

Bistriţeanca Bernice Chitiul a ieşit în evidenţă anul acesta mai mult prin scandalurile care le-a iscat pe scena Festivalului de Muzică de la Mamaia. Bernice Chitiul a refuzat să intre pe scenă, în prima seară a festivalului, la secţiunea interpretare, în ţinuta propusă de clujeni, susţinând că rochia propusă de echipa de la vestimentaţie „nu era în ton cu personalitatea şi caracterul" său şi că nu a fost lăsată să intre în concurs cu propriile bijuterii.

Declaraţia cu privire la rochia propusă pentru concurs, şi anume că aceasta era „penibilă", a stârnit indignarea membrilor echipei de la vestimentaţie, formată exclusiv din specialişti din Cluj.

„Ţinuta propusă ar fi transformat-o pe concurenta Bernice Chitiul într-o adevărată zeiţă a muzicii, cel puţin din punct de vedere vestimentar", a arătat Liana Martin, coordonatoarea echipei de designeri de la Cluj.

Scandalul a continuat şi a doua zi, de data aceasta la secţiunea creaţie, unde protagonistă a fost tot Bernice Chitiul. Tânăra a fost descalificată din concurs pentru că piesa pe care a interpretat-o nu era o primă audiţie.

http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/VIDEO_Vezi_aici_ce_talente_are_solista_care_a_facut_scandal_la_Mamaia-_Se_justifica_aerele_ei_de_-diva_0_544145659.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel. 29 Aug, 2011 02:34 O voce de aur :) Felicitari!