Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi care a fost primul mesaj al lui Joe Biden pentru România

ro

23 May, 2014 22:37 2043 Marime text
Primul mesaj al lui Joe Biden pentru România a fost următorul: „Ţările care nu au un stat de drept puternic şi un sistem judiciar independent sunt vulnerabile la tipul de acţiuni pe care le desfăşoară Rusia în Ucraina”, scrie directproprietar.ro, citând din interviul acordat în urmă cu câteva zile celor de la Mediafax. 

Amintim că vicepreședintele american Joe Biden a acordat un interviu agenției Mediafax. Oficialul a apreciat progresele făcute în ultimii ani în domeniul justiției, dar a afirmat și că mai sunt multe lucruri de realizat. Joe Biden a menționat și că rolul SUA este de a menține România pe același curs.

„Susţinerea României în angajamentul său faţă de valorile democratice este esenţa parteneriatului nostru şi unul dintre fundamentele alianţei noastre. Ţările care nu au un stat de drept puternic, un sistem judiciar independent şi instituţii democratice puternice sunt vulnerabile la tipul de acţiuni pe care le desfăşoară Rusia în Ucraina", a precizat vicepreşedintele SUA, în interviul dat celor de la Mediafax.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii