Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict final într-un dosar important pentru agenţii economici din Portul Constanţa

ro

10 Feb, 2016 19:44 2335 Marime text
 Curtea de Apel Galați a închis definitiv judecata într-un dosar extrem de important pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Portul Constanţa!
 
Concret, instanța a stabilit „hotarele unităţilor administrative teritoriale Municipiul Constanţa şi Comuna Agigea în variant propusă de Municipiul Constanţa şi stabilită în anexa nr.2 al raportului de expertiză, care face parte integrantă din hotărâre“.
 
Decizia Curții de Apel Galați este definitivă.  
 
Viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a fost informat rapid despre decizia instanţei, mai ales că procesul durează de ceva timp, iar în primă instanţă municipalitatea nu a  avut câştig de cauză.
 
Contactat telefonic, Făgădău nu şi-a ascuns bucuria victoriei. “Mă bucură hotărârea instanţei şi o consider dreaptă. Sper ca atât operatorii portuari, câtşi agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Portul Constanţa să aibă, din acest moment, o imagine clară asupra relaţiilor fiscal pe care trebuie să le aibă cu municipiul Constanţa. Îmi pare rău că, o vreme îndelungată, aceştia au plătit impozite şi la Agigea şi la Constanţa şi cred că ei principalii câştigători în acest proces”, a opinat şeful administraţiei localeconstănţene. Mesajul său către agenţii economici a fost formulat sub forma unei promisiuni: “Îi asigur de deschiderea mea spre dialog şi de dorinţa mea de a conlucra pentru dezvoltarea economică a municipiului Constanţa”, a concluzionat edilul şef interimar Decebal Făgădău. 

Inițial, dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, însă Curtea de Apel Constanța a decis strămutarea lui la Curtea de Apel Galați, pe data de 23.11.2015. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii