Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Vacanţă forţată pentru elevi. Codul portocaliu de vreme severă ţine şcolile închise toată săptămâna. Ce decizie a fost luată la Constanţa

ro

27 Feb, 2018 12:06 10166 Marime text
Din cauza codului portocaliu de vreme severă primarul municipiului Bucureşti a decis ca în Capitală şcolile să fie închise toată săptămâna. 

Reamintim că marți, 27 februarie, și miercuri, 28 februarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, cursurile școlare au fost suspendate integral în județele Brăila și Olt.
 
De asemenea, marți, 27 februarie, cursurile sunt suspendate în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județele Dolj, Constanța, Giurgiu (cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu), Ilfov și Teleorman, dar și în Capitală. Tot marți, 27 februarie, nu se va organiza activitate didactică în 17 școli din mediul rural din județul Mehedinți și în 14 unități școlare din județul Călărași.
 
Potrivit Ministerului Educaţiei, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei și al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene și/sau Inspectoratul Școlar al Municipiului București pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor școlare. În cazurile de față, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ cu aprobarea inspectoratelor școlare județene, respectiv a Inspectoratului Școlar al Municipiului București.


UPDATE: ora 14.00

La Constanţa s-a decis suspendarea cursurilor pentru data de 28 februarie 2018. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ursu Alexia 27 Feb, 2018 12:52 Mai bine nu se face scoala in Constanata ca e ff frig si bate vantul si de la briza marina
  • Raspopitu 27 Feb, 2018 12:09 Mica e vacsnta mica