Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărit de autoritățile germane, depistat de polițiștii români

ro

03 Jul, 2016 23:13 1548 Marime text
Un bărbat, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru furt, a fost depistat de poliţiştii din Brașov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
 
Bărbatul are 25 de ani și era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile germane din Amtsgericht au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, constând în aceea că, în luna martie a.c., împreună cu un complice, ar fi pătruns prin efracție într-o sală de jocuri electronice, unde ar fi forțat seifuri și aparate de jocuri, pentru a sustrage o sumă de bani în bancnote și monede rămasă încă neidentificată.
 
Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Curții de Apel Brașov, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 15 zile, urmând a fi predat autorităţilor germane.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii