Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie la Topraisar, județul Constanța. O explozie urmată de incendiu a avut loc într-o locuință. Un bărbat găsit carbonizat (galerie foto)

ro

06 May, 2019 08:36 4960 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină în această dimineață în localitatea Topraisar, județul Constanța.
 
Potrivit ISU Dobrogea o explozie urmată de incendiu a avut loc într-o locuință. 

La fața locului intervin 2 mașini de stingere și un echipaj SMURD B de la Stația Tuzla, în total 14 subofițeri.

„La fața locului a fost găsit un bărbat de 85 de ani carbonizat. De asemenea, o femeie a fost preluata de echipajul SMURD și i se acordă primul ajutor” - au declarat reprezentanții ISU Dobrogea. 


UPDATE

Explozia urmată de incendiu a avut loc într-o anexă (bucătărie exterioară) de 16 m pătrați. Potrivit ISU Dobrogea, incendiul este localizat, se lucrează pentru stingere. 

UPDATE

Conform unor surse, rudele ar fi precizat că bărbatul găsit carbonizat ar fi amenințat că se sinucide. Mai exact le-ar fi spus rudelor că atunci când vor reveni de la cimitir (n.r. Paștele morților) vor găsi casa arsă. 

UPDATE

Incendiul a fost localizat, ulterior lichidat, după aproximativ 40 minute. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică. 

Sursa foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii